Vali Ali Fidan "Düzce'den Asla Kopmayacağım" - Son Dakika
Yerel

Vali Ali Fidan "Düzce'den Asla Kopmayacağım"

Vali Ali Fidan "Düzce\'den Asla Kopmayacağım"

Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Vali Ali Fidan Düzce’yi kendi memleketi gibi gördüğünü ve buradan asla kopmayacağını vurguladı.

26.08.2016 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Vali Ali Fidan Düzce'yi kendi memleketi gibi gördüğünü ve buradan asla kopmayacağını vurguladı. MÜSİAD Düzce Şubesi'nin Dost Meclisi toplantısına katılan Vali Fidan Düzce'de geçirdiği 1,5 yıl içerisinde ilin kalkınması ve hizmetlerin en verimli şekilde yürütülmesi için elinden geleni yaptığını kaydetti.

Kendisine verilen destek için tüm Düzcelilere teşekkür eden Fidan, "Önemli olan hayırlı hizmetlere vesile olup hayırla anılmak" dedi.

Düzce'yi memleketim gibi gördüm

Düzce'yi kendi memleketi gibi gördüğünü ve mesaisinin son saniyesine kadar ilin kalkınması için çabaladığını dile getiren Fidan şöyle devam etti: "MÜSİAD dost meclislerine katılmayı hep arzu ettik. Bugün Başkanımızla sözleşmiştik. Hep kendimizi dostların arasında gördük. 1.5 yıl boyunca Valisi olmaktan gurur duyduğum görevimi onur ve şerefle yürüttüğüm Düzce'ye hizmet ettim. Ben hep söylemişimdir. Düzce'ye atandığımda burayı kendi memleketim gibi gördüm. Kendi memleketimde valilik yapıyor gibi düşündüm. 1.5 yıl çok hızlı geçti. Dostlarımızla buraya hizmet etmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Takdir kamuoyunundur. Mesaimizin son saniyesine kadar Düzce için, Düzce'mizin gelişip kalkınması için, hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütülmesi için elimizden geleni yaptık."

Önemli olan hayırla anılmak

Fidan, hayırlı hizmetlere vesile olup hayırla anılmak istediğinin altını çizerek "Ben beni bu göreve layık gören devlet büyüklerimize, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık'a ve İçişleri Bakanımız Efkan Ala'ya teşekkür ediyorum. İnşallah rabbim mahcup etmez. Hayırlı hizmetlere vesile kılar. Önemli olan hayırlı hizmetlere vesile olup hayırla anılmak" diye konuştu.

Düzcelilere teşekkür

Tüm Düzcelilere verdikleri destek için teşekkür eden Fidan "Düzce'de görev yaptığım süre boyunca bana verilen destek için tüm Düzceli hemşehrilerime kamu görevlilerine, yerel yönetimlere, siyasilere, sayın bakanımıza, milletvekillerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Düzce'den asla kopmayacağım

Fidan Düzce'den asla kopmayacağını ifade ederek "Düzce benim memleketim. Elbette ki buradan kopmayacağım. İçişleri Bakanlığından gelmiştik, Milli Savunma Bakanlığı'na dönüyoruz. Ben bu gelişmeden şahsım adına şeref ve onur duyuyorum. İnşallah rabbim mahcup etmesin" şeklinde konuşmasını sonlandırdı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Ali Fidan 'Düzce'den Asla Kopmayacağım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement