Vali Alim Barut, Gemerek'te İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Alim Barut, Gemerek'te İncelemelerde Bulundu

Vali Alim Barut, Gemerek\'te İncelemelerde Bulundu

Sivas Valisi Alim Barut, Gemerek ilçesinde incelemelerde bulundu.

01.06.2016 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Valisi Alim Barut, Gemerek ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Barut Gemerek ilçesine gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu. İlçeye bağlı Çepni, Belde, İnkışla Köyü ve Sızır'ı ziyaret eden Vali Barut, Gemerek Konferans Salonu'nun açılışını yaptı. Salonun açılışının ardından Vali Barut'a Gemerek Şehit Ahmet Karahan Endüstri Meslek Lisesi'nin yarışmalarda derece aldığı projeler gösterildi. Projeleri gören Vali Barut bu projelerin günlük hayatta işe yararlılığının çok önemli olduğunu belirtti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından konferans salonunda seminer düzenlendi. Seminerde konuşan Vali Barut, "Burası kültür merkezi şeklinde burasının ben inşaatını da gezdim. Bu salonun açılışında ve yapılmasında en başından beri ilgim müdahalem var. Şimdide bu şekilde görmekten memnun oldum. Öncelikle Gemereklilere hayırlı olsun. Gençlerimiz, halkımız buradan istifade edecek. Bu tesisin yapılmasında gerçekten bir birliktelik sağlandı. Gemereklilere hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullansınlar diyorum." dedi.

Gemerek Kaymakamı Cuma Kılınç ise, "Konferans salonumuz Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından 2014 yılında sosyal destek projesiyle kaymakamlık proje ekimi tarafından Köylere Hizmet Götürme birliği adına hazırlanan Hayat Sahnesine Gönül Penceresinden Bakmak isimli projenin başarılı bulunmuş olması nedeniyle yapılmıştır. İlçemizde yaklaşık 4 bin civarı öğrenciye daha iyi daha güzel etkinlikler yapılmasını sağlayacaktır." diye konuştu.

Belediye Başkanı Mustafa Demir de konferans salonunun yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Barut'a ilçe ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, İl Jandarma Komutanı Bektaş Arslan ve il genel meclisi üyeleri eşlik etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Alim Barut, Gemerek'te İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement