Vali Aydın Şirvan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Aydın Şirvan'ı Ziyaret Etti

Vali Aydın Şirvan\'ı Ziyaret Etti

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Şirvan ilçe merkezi ve köylerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

02.05.2014 16:09

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Şirvan ilçe merkezi ve köylerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Vali Aydın, beraberinde İl Jandarma komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sami Ekim, İl Müftüsü Faruk Arvas, İl Özel İdare genel Sekreteri Recep Güldoğan ile birlikte Şirvan ilçesi ve İlçeye bağlı Nallıkaya, Kesmetaş, Oya, Kayahisar ve Çeltikyolu köylerini ziyaret ederek, gezi ve incelemelerde bulundu.

Şirvan Kaymakamı İbrahim Özdel, ilçe daire amirleri ve il genel Meclis üyesi Hasan Calık tarafından karşılanan Vali Ahmet Aydın, ilk olarak Şirvan Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Vali Aydın, Şirvan Belediye Başkanlığına seçilen Necat Cellek'i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Cellek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Şirvan ilçemizin sosyal ekonomik olarak daha da gelişmesi için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Tüm belediyelere eşit mesafede olduklarını ifade eden Vali Aydın, halka hizmet konusunda geliştirilecek projelere bütçe imkanları dahilinde destek vereceklerini belirterek, Cellek'e hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Belediye ziyaretini tamamlayan  Aydın ve beraberindeki heyet, Nallıkaya köyü Cami ve Kuran kursu açılışına katıldı.

Nallıkaya köylüleri ile civar köylerden de davetlilerin katıldığı açılışta Kuran-ı Kerim tilaveti okundu.İlahi dinletisinin ardından, Kürtçe mevlit okundu.İl Müftüsü Faruk Arvas tarafından dua edildi.

Vali Aydın, daha sonra Nallıkaya İköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, öğretmenlerle sohbet etti. Sorun ve taleplerini dinledi. Aydın, Nallıkaya okul lojmanının yatırım programına alınacağını ve en kısa sürede çalışmaların başlatılacağını belirtti. Aydın, ve beraberindeki heyet, sırasıyla Kesmetaş, Oya ve Kayahisar köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Aydın Şirvan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement