Vali Çakacak'tan Emniyet Müdürü Çelik'e Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Çakacak'tan Emniyet Müdürü Çelik'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Vali Çakacak\'tan Emniyet Müdürü Çelik\'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Tarsus Emniyet Müdürü Haydar Çelik’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

13.10.2014 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Tarsus Emniyet Müdürü Haydar Çelik'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

8 Ekim 2014 Çarşamba günü ilçede çıkan olaylar sırasında göstericilerin açtığı ateşle sol kolundan yaralanan Emniyet Müdürü Haydar Çelik'i Yeni Mahalle'deki polis lojmanında ziyaret eden Vali Çakacak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Çakacak ile birlikte Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Volkan İmişçi, İlçe Jandarma Komutanı Yavuz Bulut, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya eşlik etti.

Ülke genelinde Kurban bayramının 4. günü başlayan Kobani eylemlerinde Mersin genelinde 102 şüphelinin gözaltına alındığını ve 32 kişinin ise tutuklandığını söyleyen Mersin Valisi Özdemir Çakacak, "Yapılan bu eylemler tasvip edilecek eylemler değil. Demokraside insan hak ve özgürlükleri esastır. Başkasının hak ve özgürlüklerini kısıtladığında bu hak ve özgürlükten çıkmıştır. Yapılan eylemler kamuyu tehdit ediyorsan okullar yakılıyorsa bu asla kabul edilemez. Hiç kimse kamu malına zarar veremez. Müdürümüz, Çevik Kuvvet Büro amirimiz Serkan Yüksel ve bir polis memurumuz olaylardan maalesef yaralanmıştır. Hepsine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Vali Çakacak, lojman bahçesinde oynayan çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çakacak'tan Emniyet Müdürü Çelik'e Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement