Batman Valisi Çelik, Kamu Kurumlarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Batman Valisi Çelik, Kamu Kurumlarını Ziyaret Etti

Batman Valisi Çelik, Kamu Kurumlarını Ziyaret Etti

Batman Valisi Azmi Çelik, Batman İl Müftülüğü, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Batman Şubesi ve Özel Cihan Anaokulu'nu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

29.08.2014 10:29  Güncelleme: 10:34

İl Müftülüğü ziyaretinde, Müftülük girişinde İl Müftüsü Hasan Çağlar ve çalışanlar tarafından karşılan Vali Çelik, müftülük makamına geçerek, kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kurum yöneticileri ile bir süre sohbet eden Vali Çelik, kamu kurumlarının yaptığı hizmetlerin vatandaşa en iyi şekilde sunulması için gerekli azim ve çabanın önemine değindi.

Vali Azmi Çelik, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Batman Şubesi Başkanı Yahya Görmüş'ü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Demir'i ziyaret etti.
Ziyaretlerinden dolayı, Vali Çelik'e teşekkür eden dernek başkanları yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi sundular.

Dernek bürolarında dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Çelik, şehit ve gaziliğin dinimizce mukaddes mevkiler olduğunu belirterek, Valilik olarak her zaman şehit yakınlarının ve gazilerin yanında olacaklarını belirtti.
Vali Çelik son olarak, Batman'da uzun süredir eğitim-öğretim hizmeti veren Özel Cihan Anaokulu'nu ziyaret ederek, okul yöneticilerinden okul hakkında bilgi alırken, kreş sınıflarında kalan minik öğrencilerle de yakında ilgilendi.

Ziyaretin ardından okuldan ayrılan Vali Çelik, okulun girişinde toplanan mahalleli çocuklarla yakından ilgilenip bir süre sohbet etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Valisi Çelik, Kamu Kurumlarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement