Vali Daşöz Bocce Şampiyonasının Yapılacağı Tesisleri İnceledi - Son Dakika
Yerel

Vali Daşöz Bocce Şampiyonasının Yapılacağı Tesisleri İnceledi

Vali Daşöz Bocce Şampiyonasının Yapılacağı Tesisleri İnceledi

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa 2012 Dünya ve Akdeniz Kadınlar Bocce Şampiyonası'nın yapılacağı tesisleri inceledi.

12.10.2012 15:25

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa 2012 Dünya ve Akdeniz Kadınlar Bocce Şampiyonası'nın yapılacağı tesisleri inceledi.

Vali Daşöz, Manisa'da 15-19 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dünya Kadınlar Bocce (Volo) Şampiyonası ile 20-21 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Akdeniz Kadınlar Bocce (Volo-Petank) şampiyonasının yapılacağı tesislerde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Vali Daşöz'ün incelemelerine Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Katran, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkan Vekili Mutlu Türkmen ve Manisa İl temsilcisi Fevzi Demir de eşlik etti. Çalışmalar hakkında Vali Daşöz'e bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Katran, çalışmaların son sürat devam ettiğini, Manisa'ya yakışır bir bir tesis olacağını belirtti. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkan Vekili Mutlu Türkmen şampiyonanın en iyi şekilde yapılması için bütün desteklerini esirgemeyen Vali Daşöz'e teşekkür etti. Şampiyonanın yapılacağı Manisa Tenis ve Dağcılık Kulübü'nün (MTD) kapalı tenis kortlarındaki çalışmaları yerinde inceleme yaparak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Katran'dan son durum hakkında bilgi alan Vali Halil İbrahim Daşöz, "Çalışmalar son süratle devam ediyor. Manisa'mıza yakışanı yapmak için hizmetlere devam ediyoruz. Dünya Şampiyonası gibi önemli bir organizasyonu Manisa'ya kazandırmanın haklı sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Bu organizasyon bir başlangıç noktası olacaktır. Büyükşehir olacak Manisa'nın büyük organizasyonlara ev sahipliği yapması için gereken çabayı göstermeye devam edeceğiz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Daşöz Bocce Şampiyonasının Yapılacağı Tesisleri İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement