Vali Daşöz Şampiyon Voleybolcuların Sevincini Paylaştı - Son Dakika
Yerel

Vali Daşöz Şampiyon Voleybolcuların Sevincini Paylaştı

Vali Daşöz Şampiyon Voleybolcuların Sevincini Paylaştı

Bölgesel Voleybol Ligi B Grubu Birincisi Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı'nın şampiyonluk sevincini paylaştı.

04.04.2012 19:19

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, 2011-2012 Voleybol Federasyonu Bayanlar

Bölgesel Voleybol Ligi B Grubu Birincisi Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı'nın şampiyonluk sevincini paylaştı.

Anemon Otel'de düzenlenen törene Vali Halil İbrahim Daşöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, Anemon Hotels Spor Kulübü Başkanı Salim Yavaş, Voleybol İl Temsilcisi Ahmet Dalkıran, antrenör Osman Çakır ve Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol takımı katıldı.

Törenin açılış konuşmasında Voleybol İl temsilcisi Ahmet Dalkıran, "Geçen yıl Anemon Hotels Spor Kulübümüz ilk defa bölgesel ligde müsabakalara katılmıştı. Bu yıl ise yönetim kurulu ve taraftarımızın desteğiyle bölgemizde ve gruplarda yaptığımız bütün müsabakalarda net bir skorla galip gelerek kulübümüz 3. Lig'e çıkmıştır. Başarılarından dolayı tüm sporcularımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak da Atatürk Spor Salonu'nda voleybol müsabakalarının oynatılması için çalışmalara başladıklarını, kısa zamanda yapılacak saha çiziminin ardından voleybol maçlarına ev sahipliği yapacaklarının müjdesini verdi.

Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol takımını başarısından dolayı kutlayan Vali Daşöz, "Hiçbir başarı tesadüf değildir. Kulüp yönetiminin, antrenörlerin ve sporcuların birlik ve beraberliği, başarının gerçekleşmesinde çok önemli. Anemon Hotels Spor Kulübü bunu en iyi şekilde gözler önüne serdi. Anemon, Manisalıların ve tüm Türkiye'nin gurur duyduğu bir isim. Sporun kişisel sağlığa ve şehrin tanıtımına büyük katkı sağladığını hepimiz biliyoruz. Hiçbir zaman spor sadece spor değildir. Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol takımının, başarı çıtasını daha yükseklere çıkaracağına inancım tamdır. Hem Türk sporu hem de Manisa'mız bu oluşumla ilerde büyük gurur duyacaktır. Başarıda emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum" diye konuştu.

Vali Halil İbrahim Daşöz 3. Lig vizesi alan sporcuları tebrik ederek, bayan voleyboluna yaptığı katkılardan dolayı kulüp başkanı Salim Yavaş'a plaket verdi.

Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol takımının şampiyonluk sevincini paylaşan Vali Daşöz ve voleybolcular şampiyonluk kupasıyla birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Daşöz Şampiyon Voleybolcuların Sevincini Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement