Vali Kızılcık'tan, Başkan Gümrükçüoğlu'na Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Kızılcık'tan, Başkan Gümrükçüoğlu'na Veda Ziyareti

Vali Kızılcık\'tan, Başkan Gümrükçüoğlu\'na Veda Ziyareti

Trabzon Valisi Dr.Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr.

19.08.2013 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Yardımcıları Hüseyin Turan, Osman Gökhan Bali ve Ergin Aydın'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Kızılcık, 20 Ağustos itibariyle Trabzon Valiliği görevini resmen devredeceğini kaydederek, "Trabzon'da 4.5 yıldır onurla ve gururla hizmet etmemizi sağlayan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Trabzon halkına teşekkür ediyorum" dedi.

Kızılcık, "Burada huzurlu ve uyumlu bir şekilde çalışmamızı sağlayan başta bakanlarımız olmak üzere, belediye başkanımıza, sivil toplum örgütlerimizin başkanlarına, üniversitemize ve tabi ki Trabzonlu hemşerilerime de özellikle teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Zira onların kadirşinaslığı sayesinde Trabzon'umuz artık ülkemizin yaşanılabilir kentleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Sadece spor kenti Trabzon değil, turizm kenti, sağlık kenti, eğitim kenti Trabzon'u artık dünyanın her yerinde insanlar duymaya başladılar ve bu uyumun sonucunu da görmek için bizzat görmeye ve burada tatillerini geçirmeye başladılar" diye konuştu.

Trabzon'un ufkunun açık olduğunu kaydeden Kızılcık, "Trabzon'un geleceğinin çok daha güzel olacağını zira burada çok iyi bir çalışma iklimi olduğunu özellikle ifade etmek istiyorum. Ailemin ve çocuklarımın 4.5 yıllık hayat kesitini burada geçirmemiz, burada dostluklar kurmamız ve insanımıza bir hizmetkar olarak çalışmamıza vesile olan Başta Sayın Başbakan'ımıza ve Trabzonlu hemşerilerime teşekkür ediyorum ve şimdilik Allah'a ısmarladık diyorum" ifadelerini kulandı.

Vali Kızılcık'ın 4.5 yıldan bu yana Trabzon'a bir Trabzonludan daha fazla sahip çıkarak çok önemli hizmetler yaptığını vurgulayan Başkan Gümrükçüoğlu, "Sayın Valimiz yaptığımız hizmetlerde her zaman çok büyük destekçimiz oldu. Bütün Trabzon halkı adına şükranlarımızı ifade etmek benim için bir gurur vesilesi. Valimiz ile iftihar ediyoruz, gurur duyuyoruz. Şehri böylesine sahiplenen ve şehrin tüm dinamikleri ile birlikte en samimi bir biçimde sorumluluk ve iş disiplininin yanı sıra topyekün kalkınmasına ve topyekün takibine gösterdiği hassasiyeti ömrümüz boyunca hiç unutmayacağız" şeklinde konuştu.

Vali Kızılcık'ın ülke için çok büyük bir değer ifade ettiğini her düzeyde dile getirmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, "Her zaman Trabzon'umuza eşleri ve çocukları ile birlikte teşrifini hatta yerleşmesini talep ediyoruz. İyi yetişmiş ve donanımlı valimizin bundan sonra da çok önemli görevler ifa edeceğine olan inancımızla kendisini saygıyla sevgiyle selamlayarak her zaman yanında olduğumuz beyanıyla iyi yolculuklar diliyoruz" diye konuştu.

Ziyarete Başkan Gümrükçüoğlu, Ortahisar Kentsel Yenileme Projesi'ne verdiği desteklerden dolayı Kızılcık'a teşekkür ederek, Orhahisar'ın yağlı boya tablosuna hediye etti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kızılcık'tan, Başkan Gümrükçüoğlu'na Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement