Vali Lekesiz, Türkiye Tabiatını Koruma Derneği Üyelerini Kabul Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vali Lekesiz, Türkiye Tabiatını Koruma Derneği Üyelerini Kabul Etti

01.08.2012 11:40

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Türkiye Tabiatını Koruma Derneği Hatay Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Öğünç ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Türkiye Tabiatını Koruma Derneği Hatay Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Öğünç ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Lekesiz, kabulde yaptığı konuşmada, doğal dengenin daha da iyiye gitmesi için gösterilen çabaların takdire değer olduğunu belirterek, dernek üyelerine dağ ceylanlarının korunmasına yönelik yaptıkları çalışmalardan dolayı da teşekkür etti.

Dağ ceylanlarını kendilerinin de çok önemsediklerini belirten Lekesiz,

"Doğal dengenin çok önemli bir paydaşı olan dağ ceylanlarını ilimizin turizm değerleri açısından da önemli buluyoruz. İlgili arkadaşlarımız bu konuda çalışmalar yürütüyor. Sizin yaptığınız takviye çalışmalarla da, önemli bir turizm değeri olarak ilimizde ve bölgemizde yer alacak güzel bir zenginlik" ifadelerini kullandı.

Şube Başkanı Öğünç ise, genel merkezi Ankara'da olan Türkiye Tabiatını Koruma Derneği'nin, doğa ve çevre konularında çalışan Türkiye'de kurulan ilk dernek olduğunu ifade ederek, derneğin amacı ve faaliyetleri hakkında Lekesiz'e bilgi verdi.

Muhabir: Abdulgafur Kılıç/Anıl Bağrık

Yayıncı: Süleyman Tıraş - HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Lekesiz, Türkiye Tabiatını Koruma Derneği Üyelerini Kabul Etti - Son Dakika


Advertisement