Vali Savaş'tan Akhisar Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Savaş'tan Akhisar Ziyareti

Vali Savaş\'tan Akhisar Ziyareti

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, yeni ataması yapılan ve göreve başlayan Akhisar Kaymakamı Kamil Köten'i ziyaret ederek başarılar diledi.

11.09.2013 11:37  Güncelleme: 11:52

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, yeni ataması yapılan ve göreve başlayan Akhisar Kaymakamı Kamil Köten'i makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Öte yandan Akhisar'da yapılacak olan birkaç toplantıya da iştirak edecek olan Savaş, Akhisar'da Zeytin ve Zeytinyağı Üreticiler Birliği ile ve Organize Sanayi Bölgesi ekipleri ile buluşacağı bildirildi.

Ziyaret konusunda bir açıklama yapan Vali Savaş şunları kaydet; "Değerli kaymakamımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunalım dedik. Bugün aynı zamanda Zeytin ve Zeytin Üreticileri Birliği'nin toplantısı var ona katılacağız arkadaşlarla. Onlara da hayırlı olsun dileklerimizi ileteceğiz. Organize sanayi bölge toplantısı var. Bu üçünü bir araya getirip bir Akhisar'a gelelim dedik. Kaymakamımızı ben çok eskiden tanırım Akhisar'a çok iyi hizmetlerde bulunacağına ben yürekten inanıyorum. Kendisine kaymakamlık görevinde başarılar diliyorum, Akhisar'a da böylesine değerli bir kaymakam hayırlı olsun" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Savaş'tan Akhisar Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement