Batman Valisi Arslan Siyasi Parti Temsilcileri ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Batman Valisi Arslan Siyasi Parti Temsilcileri ile Buluştu

Batman Valisi Arslan Siyasi Parti Temsilcileri ile Buluştu

Batman Valisi Yılmaz Arslan, 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçim nedeniyle Batman'daki siyasi parti temsilcileri ile bir araya geldi.

12.02.2014 11:24  Güncelleme: 11:27

Batman Valiliği koordinasyonunda yerel seçimlere yönelik toplantıların ikincisi, kentteki Siyasi Parti İl başkanlarıyla gerçekleştirildi.
Vali Yılmaz Arslan, önceki gün kaymakamlar ve ilgili kurumlarla yaptığı toplantının ardından bu kez siyasi parti il başkanlarını ağırladı. TPAO Kristal Park'ta yapılan toplantıya, Vali Yılmaz Arslan'ın yanısıra, AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Adnan Yaşar, Barış ve Demokrasi Partisi İl Başkanı Av. Serdar Atalay, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Açık, Bağımsız Türkiye Partisi İl Başkanı Siyadin Sertkaya, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Recep Er, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, Hak ve Özgürlükler Partisi İl Başkanı Salih Doğantay ve Hür Dava Partisi İl Başkanı Mehmet Emin Doğru katıldı. Toplantıda Vali Arslan ve il başkanları, seçimin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için görüş alışverişinde bulunarak sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Valisi Arslan Siyasi Parti Temsilcileri ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement