Vali Türker'e Çiçek Festivali Daveti - Son Dakika
Yerel

Vali Türker'e Çiçek Festivali Daveti

Vali Türker\'e Çiçek Festivali Daveti

Çiçek Festivali Düzenleme Komitesi Üyeleri, Antalya Valisi Muammer Türker ve Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’u ziyaret ederek, 20-21 Mayıs’ta düzenlenecek Antalya Çiçek Festivali’ne davet etti.

16.05.2016 17:16

Çiçek Festivali Düzenleme Komitesi Üyeleri, Antalya Valisi Muammer Türker ve Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'u ziyaret ederek, 20-21 Mayıs'ta düzenlenecek Antalya Çiçek Festivali'ne davet etti.

Çiçek Festivali Düzenleme Komitesi Üyeleri, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Antalya Ticaret Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Süs Bitkileri Mamulleri İhracatçılar Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu, Vali Muammer Türker'i makamında ziyaret etti. Vali Türker, festival programı hakkında bilgi veren Komite Üyelerine, Çiçek Festivali'nin kentin tanıtımı için iyi bir fırsat olduğunu söyledi. Antalya'nın kesme çiçek ve süs bitkileri üretimi ve ihracatında önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Türker, Çiçek Festivali Düzenleme Komitesi'ne böyle bir organizasyona öncülük ettikleri için teşekkür etti.

EMNİYET MÜDÜRÜ'NE DAVET

Çiçek Festivali Düzenleme Komitesi Üyeleri, daha sonra Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'u ziyaret ederek, Festivale davet etti. Cemil Tonbul, çiçeğin tarım ve turizm kenti Antalya'ya çok yakıştığını belirterek, bunun festivalle taçlandırılmasının önemine değindi. Tonbul, Çiçek Festivali Düzenleme Komitesi Üyelerine davetleri nedeniyle teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Türker'e Çiçek Festivali Daveti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement