Vali Yardımcısı Ateş, Huzurevi Sakinlerinin Babalar Gününü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Vali Yardımcısı Ateş, Huzurevi Sakinlerinin Babalar Gününü Kutladı

Vali Yardımcısı Ateş, Huzurevi Sakinlerinin Babalar Gününü Kutladı

Kastamonu Vali Yardımcısı Ömer Faruk Ateş, Kastamonu Huzurevini ziyaret etti.

17.06.2012 17:42

Kastamonu Vali Yardımcısı Ömer Faruk Ateş, Kastamonu Huzurevini ziyaret etti. Yaşlılarla tek tek tokalaşan Ateş, erkeklerin de Babalar Günü'nü kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

Babalar Günü nedeniyle Ateş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Sarıkaya ve Müdür Yardımcısı Şaduman Sivrioğlu ile birlikte huzurevini ziyaret etti. Duygulu anların yaşandığı ziyarette huzurevi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Ateş, devletin bütün imkanlarını kullanarak yaşlılara en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını kaydetti.

Vali Yardımcısı Ömer Faruk Ateş ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Sarıkaya'ya taleplerini ileten yaşlılar, çocuklarının kendilerine olan ilgisizliğinden şikayet ettiler. Yaşlıların büyük bir çoğunluğu, normal günde hiç aramayan çocuklarının babalar gününde dahi şimdiye kadar kendilerini hiç aramadığını vurguladılar.

Huzurevi sakini Tosyalı 84 yaşındaki Ahmet Akar, çocuklarının kendisiyle hiç ilgilenmediğini belirterek, babalar gününde çocuklarının aramadığını söyledi. Diğer huzurevi sakini 83 yaşındaki Dadaylı Hüseyin Maşalacı da, çocuklarının babalar gününü kutlamadığını kaydetti.

(Vİ-

17.06.2012 17: 12: 46

TSI

NNNN - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yardımcısı Ateş, Huzurevi Sakinlerinin Babalar Gününü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement