Van'da çocuklar ilk kez statta maç izledi - Son Dakika
Yerel

Van'da çocuklar ilk kez statta maç izledi

Van\'da çocuklar ilk kez statta maç izledi

Van'ın İpekyolu Belediyesi tarafından yürütülen sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında bir grup çocuk, Dünya Çocuk Günü dolayısıyla Vanspor'un maçını izledi. Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından stadyuma getirilen çocuklara belediye tarafından hediyeler verildi ve maçın sonunda Vanspor'un galibiyetiyle çocukların yüzleri güldü. Çocuklar, İpekyolu Belediyesine teşekkür ederek bu tür etkinliklerin devamını istediklerini belirttiler.

02.10.2023 10:50

Van'ın İpekyolu Belediyesi tarafından yürütülen sosyal belediyecilik çalışmaları çerçevesinde bir grup çocuk ilk kez statta Vanspor'un maçını izledi.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü, 1 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza atarak, merkeze 33 kilometre uzaklıktaki Erçek Mahallesi'ndeki çocukları Vanspor maçına getirdi. Otobüsle stadyuma getirilen çocuklara belediye tarafından tişört, şapka ve Vanspor atkıları hediye edildi. İlk defa statta Vanspor ile Zonguldak Kömürspor'un karşılaşmasını izleyen çocuklara Dünya Çocuk Günü'nde bir hediye de Vanspor vererek maçın son dakikalarında 1-0'lık galibiyetiyle çocukların yüzlerini güldürdü.

Maç boyunca sürekli Vanspor'u tezahüratlarıyla destekleyen çocuklar, ilk defa stadyuma maç izlemeye geldiklerini, böylesine unutulmaz bir gün geçirmelerine imkan sağladıkları için İpekyolu Belediyesine teşekkür ederek, devamının tekrar yapılması yönünde talepte bulundular. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Van'da çocuklar ilk kez statta maç izledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement