Vatandaşların 'Bozuk Yol' İsyanı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Vatandaşların 'Bozuk Yol' İsyanı

Vatandaşların \'Bozuk Yol\' İsyanı
05.05.2012 15:06

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde kış mevsiminden sonra bozulan köy yollarının bakım ve onarımının yapılmaması vatandaşları çileden çıkartıyor.

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde kış mevsiminden sonra bozulan köy yollarının bakım ve onarımının yapılmaması vatandaşları çileden çıkartıyor.

Altıntaş İlçesine bağlı Alıncak Köy yolunun bozuk olması vatandaşların tepkisine neden oluyor. İlçeye gitmek için her gün bozuk yollardan geçmek zorunda kaldıklarını belirten Köy Muhtarı Abdurrahman Aslan, "İlçeye giden yol olduğundan bizler de bu yolu kullanıyoruz" dedi. Yetkililerin çalışma yapması gerektiğini belirten Aslan, "Araçlarımızda bozuk yol nedeniyle sürekli arızalanıyor. Sürücüler ilçeye her gidiş gelişlerinde çukurlara düşmemek için sürekli sağa sola gitmek zorunda kalıyor ve trafiği tehlikeye düşürüyor. Yolumuzun biran önce düzeltilip yapılmasını bekliyoruz. Yetkililer bizim sesimize kulak versin" diye konuştu.

(...)

05.05.2012 14: 43: 12

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vatandaşların 'Bozuk Yol' İsyanı - Son Dakika


Advertisement