VEDAŞ ekipleri onarım için çıktıkları bölgede tipiye yakalandı - Son Dakika
Yerel

VEDAŞ ekipleri onarım için çıktıkları bölgede tipiye yakalandı

VEDAŞ ekipleri onarım için çıktıkları bölgede tipiye yakalandı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde görev yapan Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. ekipleri, İran sınırında bulunan Esendere beldesinin yüksek rakımlı bölgelerinde elektrik onarımı için çıktıkları sırada yoğun tipiye yakalanarak mahsur kaldılar.

14.12.2022 09:37  Güncelleme: 09:41

VEDAŞ ekipleri onarım için çıktıkları bölgede tipiye yakalandı

HAKKARİ - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde görev yapan Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. ekipleri, İran sınırında bulunan Esendere beldesinin yüksek rakımlı bölgelerinde elektrik onarımı için çıktıkları sırada yoğun tipiye yakalanarak mahsur kaldılar.

Esendere beldesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, ulaşımı olduğu kadar elektrik hatlarını da olumsuz etkiliyor. İran sınırındaki yüksek rakımlı bölgelerde enerji nakil hattında meydana gelen arızayı gidermeye giden VEDAŞ ekipleri, fırtına ve tipiye yakalandı. Zorlu hava koşullarına rağmen pes etmeyen arza ekipleri, kendi imkanlarıyla saatler sonrası mahsur kaldıkları yerden çıktılar.

Sırf vatandaşlar mağdur olmasın diye araçlarının defalarca kara saplanmasına ve etkili olan tipiye rağmen ekipler bölgeye enerji vermeyi başardı.

VEDAŞ ekipleri onarım için çıktıkları bölgede tipiye yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel VEDAŞ ekipleri onarım için çıktıkları bölgede tipiye yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement