Vergi Dairesi Müdürlerinden Keskin'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vergi Dairesi Müdürlerinden Keskin'e Ziyaret

Vergi Dairesi Müdürlerinden Keskin\'e Ziyaret

Setbaşı Vergi Dairesi Müdürü Kaya ve Yıldırım Vergi Dairesi Müdürü Gül, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'ini ziyaret etti.

28.02.2013 12:24  Güncelleme: 12:31

Setbaşı Vergi Dairesi Müdürü Hasan Kaya ve Yıldırım Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Gül, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'ini ziyaret etti.

25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla en iyi mükellefleri olan belediyeleri ziyaret ettiklerini belirten Yıldırım Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Gül, Başkan Keskin'e belediyenin vergi borcu olmadığı için teşekkür etti. Gül, "Belediyeler bizim en iyi mükelleflerimizdir. Ne mutlu ki Bursa'da belediyelerimiz vergilerini düzenli olarak veriyor. Ben Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e de belediye olarak borçları olmaması dolayısıyla teşekkür ediyor, devletin kalkınmasında vergilerin önemine bir kez daha dikkat çekmek istiyorum. Unutulmamalıdır ki bu devlet hassas insanların vergileri ile ülkesine hizmet etmektedir" dedi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Yıldırım Belediyesi olarak vergi borcu olmayan bir belediyeyiz. Her zaman vergimizi düzenli yatırdık, bundan sonra da düzenli ödemeye devam edeceğiz. Bir devlet vergiyle beslenir, kalkınır. Devletini, milletini seven herkesin vergisini muntazam ödemesi lazım. Ayrıca vergi haftası dolayısıyla da sizleri kutluyor, vatandaşlarımızı vergi konusunda daha hassas olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

(MŞ)

28.02.2013 11: 54: 01

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vergi Dairesi Müdürlerinden Keskin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement