Kırklareli'ye bağlı Vize Belediyesi tarafından ihalesi yapılan yollarda beton parke taş ve bordür döşeme çalışmalarına başlandı.
Vize ilçesindeki son altyapı çalışması olan kanalizasyon inşaatı tamamlanan cadde ve sokaklarda beton parke taş döşenmesi çalışmaları hızla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan ve ihaleyi alan Destaş Firmasına yer teslimi yapılan yollarda da çalışmalara başlanırken, yol bakım ve onarım çalışmalarında cezaevinin üstünden başlayan Hoca Ahmet Yesevi Caddesine beton parke taş ve bordür döşeniyor.
İhale kapsamında çalışmalar, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi, Yıldız Sokak, Ark Sokak, Ziraat Bahçe Sokak ve 140. Sokaklar ile devam edilecek. - KIRKLARELİ
Son Dakika › Yerel › Vize Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarına Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.