Voleybolda Halkbank'ın Lig Şampiyonluğu - Son Dakika
Yerel

Voleybolda Halkbank'ın Lig Şampiyonluğu

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde sezon şampiyonu Halkbank, şampiyonluk kupasını Halk Bankası yönetimine takdim etti Halkbank Kulübü Başkanı Süleymanoğlu: "Tek hedefimiz, alamadığımız Şampiyonlar Ligi kupası. Gelecek sezon aynı ritimle ve daha da yukarı çıkarak onu da almayı başaracağız"

30.04.2014 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde sezon şampiyonu Halkbank, şampiyonluk kupasını Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci'ye takdim etti.

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Grundig'i dün akşam 3-1'lik skorla mağlup ederek seride 3-1 öne geçen ve lig şampiyonu olan Halkbank'ın oyuncuları ve teknik heyeti, şampiyonluk kupasını Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Cebeci, Halk Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve Halkbank Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu'na getirdi.

Halkbank Genel Müdürlüğü binasında yapılan kupa takdiminde, Halk Bankası yönetimi, havalimanından kupayı direkt kendilerine getiren takımı, gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

Kulüp Başkanı Süleymanoğlu burada yaptığı konuşmada, 18 yıllık hasretin bir sezonda giderildiğini belirterek, Teledünya Erkekler Süper Kupası, Türkiye Kupası ve CEV Şampiyonlar Ligi ikinciliğinin ardından Acıbadem Erkekler Ligi şampiyonluğunun da azim ve istekle kazanıldığını ifade etti.

Takımda emeği geçenlere teşekkür eden Süleymanoğlu, "Dünya çapında hocamız ve oyuncularımız, finalde kendilerini gösterdi. İnşallah bu kupaların devamını getireceğiz. Şu an tek hedefimiz, alamadığımız Şampiyonlar Ligi kupası. Gelecek sezon aynı ritimle ve daha da yukarı çıkarak onu da almayı başaracağız" diye konuştu.

Süleymanoğlu, taraftarlardan bekledikleri ilgiyi göremediklerini dile getirerek, "Başkent voleybolseverleri, salonlarımızı doldurmaya davet ediyoruz. Hiç desteklenilmeden 3 kupa ve bir de ikincilik getirdik. Desteklensek uzaydan bile kupa getireceğiz" dedi.

Halkbank Takımı Menajeri Ahmet Kavaz da 18 yıldır Türkiye Ligi şampiyonluğunu elde edemediklerini hatırlatarak, Türkiye'de kazandıkları 3 kupa ve Şampiyonlar Ligi ikinciliğiyle bu arayı kapattıklarını ifade etti.

Aynı anda 3 kupanın kazanılmasının kolay bir şey olmadığını vurgulayan Kavaz, "Bize bu imkanı sağlayan yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkür ederiz. Bundan sonra başarılarımızın devamı gelecek. Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde kaçırdığımız birinciliği almayı hedefliyoruz. Seneye onu da kazanarak 4'de 4 yapmak istiyoruz" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Voleybolda Halkbank'ın Lig Şampiyonluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement