Yağcı: "Türk Kızılayı Göğsümüzü Kabartıyor" - Son Dakika
Yerel

Yağcı: "Türk Kızılayı Göğsümüzü Kabartıyor"

Yağcı: "Türk Kızılayı Göğsümüzü Kabartıyor"

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı'yı ziyaret etti.

21.03.2012 15:04

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı'yı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı'dan, Kızılay'ın Adana'daki çalışmaları hakkında bilgi alan İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, Kızılay'ın kabuk değiştirdiğini ve Türkiye'de yaşanan değişime ayak uydurarak örnek bir kurum haline geldiğini ifade etti.

Türk Kızılay'ının felaket bölgelerine ve ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırma hususunda dünyada önde gelen ve ilk sıralarda yer alan bir kurum haline gelmesinin önemine değinen Yağcı, "Türk Kızılay'ının ortaya koyduğu gayret ve disiplinli çalışma şekli dünyada örnek teşkil ederken, yaptıkları işlerle de göğsümüzü kabartıyorlar. Bu başarılarından dolayı başkan ve yöneticilerin tümünü, kurum üyeleri ile gönüllüleri ve bütün çalışanları kutluyorum. Kızılayımızın Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve ekibine de başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ederken, bunun artarak devam etmesini diliyorum" dedi.

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı'da, kendisine yapılan ziyaret için Ziyaettin Yağcı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Saygılı, Kızılay'ın Adana şubesi olarak kan bağışı konusunda Türkiye'de birinci sırada olduklarını, Türk Kızılay'ının ise 2004 yılından itibaren atağa geçerek dünyada otuzuncu olan sıralamasının, beşincilik olarak değiştiğini belirterek, hedeflerinin dünyada birinci sırada yer almak olduğunu söyledi.

Ziyaret esnasında İl Başkanı Ziyaettin Yağcı hatıra defterine not yazıp, Saygılı'ya, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı anlatan 'Bir Liderin Doğuşu' isimli kitabı hediye ederken, Saygılı ise İl Başkanı Ziyaettin Yağcı'ya Kızılay rozeti taktı ve günün anısına üzerinde tarihi Taşköprü resmi bulunan bir porselen tabak hediye etti.

Kızılay Adana Şubesine yapılan ziyarette İl Başkanı Ziyaettin Yağcı'ya, Başkan Yardımcıları Hıdır Bahçe, Fahrettin Coşkun ve Hasan Aydın ile Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Faruk Doğan, İsmail Babacan ve Hasan Berzan Toprak eşlik etti. Ziyarette, Kızılay Yönetim Kurulu üyeleri Zübeyt Şendur ve Veli Kasap ile Kan Merkezi Müdürü Dr. İpek Aksu'da hazır bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yağcı: 'Türk Kızılayı Göğsümüzü Kabartıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement