Yakutiye Ak Gençlikten, Başkanlık Sistemine Yeşil Işık - Son Dakika
Yerel

Yakutiye Ak Gençlikten, Başkanlık Sistemine Yeşil Işık

Yakutiye Ak Gençlikten, Başkanlık Sistemine Yeşil Işık

AK Parti Yakutiye Gençlik Kolları tarafından organize edilen “Gelenekten Geleceğe AK Parti Gençliği ve Başkanlık Sistemi” programına ilgi yoğun oldu.

30.05.2016 14:23

AK Parti Yakutiye Gençlik Kolları tarafından organize edilen "Gelenekten Geleceğe AK Parti Gençliği ve Başkanlık Sistemi" programına ilgi yoğun oldu.

Son zamanlarda hızlı çıkışlar ve faaliyetlerle takdir alan Yakutiye Gençlik kolları Başkanı Ömer Katar ve Yönetimi, eksiklik olduğu düşüncesiyle halkı ve gençleri bilgilendirmek amacıyla 'AK Parti gençliği nasıl olmalı?' doğrultusunda Atatürk Üniversitesi ATASEM konferans salonunda düzenlediği programa İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Selim Özdemir, Narman Gençlik Kolları Başkanı Canip Akyüz, Yakutiye Gençlik Kolları Başkanı Ömer Katar ve çok sayıda partili katıldı. Sunuculuğunu TV program sunucusu Abdullah Çelik'in yaptığı program, Yakutiye Gençlik Kolları Başkanı Ömer Katar'ın selamlama konuşmasıyla başladı. Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan başkan Katar, sözlerine şöyle devam etti: "Hepimizin malumu olduğu üzere, bugün insanlık büyük bir maddi ve manevi buhran yaşamaktadır. Bir avuç ırkçı emperyalist, dünyanın bütün kaynaklarını sömürüp durmakta, milyarı geçkin insan, yeryüzünün sokaklarında aç dolaşmaktadır. Birliğe ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde yeniden kardeşlik duygularımızı harekete geçirmeli, ümmet olduğumuzu hatırlamalıyız. Peygamber Efendimiz biz Müslümanlardan bir vücudun azaları gibi olmamızı, bir olmamızı istiyor. Birlik olmalıyız. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Birlik olmazsak güçlü olamayız, güçlü olmazsak da küfrün şeytani düzenini yıkamayız ve eğer yıkamazsak ta onlar gibi helak olur gideriz. 'Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır' diyen ve her daim gençliğin geleceğe emin adımlarla ilerlemesi için hassas adımlar atan kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı bu maneviyat dolu Ak yolun takipçisi olan bizlerin, 'Önce Ahlak ve Maneviyat' düsturuyla yolumuza temiz ve beklentisiz bir niyetle gece gündüz gayret ederek gerek partimize, gerekse Ülkemizin birlik ve beraberliği için çalışmalarımızı sürdürmeliyiz." Daha sonra konuşma yapmak için kürsüye gelen AK Parti İl Gençlik Kolları Muhammed Selim Özdemir, şu sözlerle gençlere hitap etti: "Gençliğin ve genç düşünenlerin her daim yanında olacağız. Bu kutlu davanın yolcusu olan bizlerin omuzlarında büyük bir yük olduğunu ve bu yükü hep birlikte taşıyacağız" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Denizli Eski İl Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yaşa ve Atatürk Üniversitesi Kamu Yönetimi 3. Sınıf öğrencisi Kübra Avnamak'ın moderatörlüğünde başlayan konferans 'Başkanlık Sitemi ve Gençlik' konusuyla devam etti. Konferansın sonunda katılımcılar tarafından yöneltilen sorulara cevap veren Yavuz Yaşa ve Kübra Avnamak, katılımcılar tarafından verilen cevaplar karşılığında yoğun alkış aldılar. Çekilen hatıra fotoğrafının akabinde program son buldu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yakutiye Ak Gençlikten, Başkanlık Sistemine Yeşil Işık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement