Yaşar Arslan Ziyaretlere Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Yaşar Arslan Ziyaretlere Devam Ediyor

Yaşar Arslan Ziyaretlere Devam Ediyor

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Yaşar Arslan seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden ziyaretlerine devam ediyor.

15.03.2015 14:04

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Yaşar Arslan seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Yaşar Arslan, "Bu kente değer katan, her yapının her kesimin fikrine ihtiyacımız var. Yeni Türkiye, yeni Bartın, büyük Bartın hedefine hep birlikte yürüyeceğiz" dedi.

Milletvekili aday adaylığı sürecinde gerek partililer gerekse vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Yaşar Arslan, bu kez ziyaretler kapsamında İşadamı Erkan Eroğlu'nu Bartın Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Özdemir ve şoförlerini, Gençlik Merkezi Müdürü Soner Başkaya ile Gençlik Liderleri Bayram Aydın ve Deniz Yatkın'ı Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Bayram Aydın ve yönetim kurulu üyelerini, Bartın Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Mustafa Tokgöz ve kooperatif üyelerini, Kemerköprü Mahalle Muhtarı Turhan Karayel'i ve AK Parti eski İl Başkanı Yakup Ulupınar'ı ziyaret etti. Ziyaret programına devam eden Yaşar Arslan yeni atanan Bartın Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu'yu da ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dileyip hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yaşar Arslan, 6 yıldır içinde bulunduğu bunun 4,5 yılını AK Parti İl Başkanı olarak samimiyetle, özveriyle beraber çalıştığı parti teşkilatlarını da ihmal etmeden, birlik içinde büyük Bartın yolunda hep birlikte sloganıyla çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Yaşar Arslan, adaylığını açıkladıktan sonra dur durak bilmeden çalışıyor. Toplumun her kesimi ile görüşmeler yapan Yaşar Arslan, aday olması halinde AK Parti'ye ivme kazandıracaklarını ifade etti. Toplumun her kesimi ile görüşen Yaşar Arslan, işçiden emekliye, sanayiciden tüccara kadar tüm kesimlerin sorunlarını dinliyor, istişarede bulunuyor ve Bartın'a dair projelerini anlatıyor. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşar Arslan Ziyaretlere Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement