Yaşlılar Haftası Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Yaşlılar Haftası Etkinliği

Yaşlılar Haftası Etkinliği

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde "18 - 24 Mart Yaşlılar Haftası" kapsamında etkinlik düzenlendi.

21.03.2012 19:56

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde "18 - 24 Mart Yaşlılar Haftası" kapsamında etkinlik düzenlendi.

Programda konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adnan İpekdal, "Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğümüz kapatılmadan önce konuşmalarımızda 'Biz, Türkiye'nin en büyük ailesiyiz' diyorduk. Müdürlüğümüzün 2011 yılı başından itibaren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na geçişinin ardından ismiyle müsemma bir kurum olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bundan önce biz her zaman şunu dedik; çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla, özürlüsüyle dört başı mamur bir aileyiz. Bugün de dört başı mamur bir aile olarak siz değerli yaşlılarımızın yanındayız" dedi.

İpekdal konuşmasına şöyle devam etti: "Geçen senelerden farklı olarak bu sene siz değerli yaşlılarımızın yakınlarını mektup yoluyla sizleri ziyaret etmesi için huzurevlerimize davet ettik. Aslında bugünler ve haftalarda değil siz değerli yaşlılarımızı daima hatırlamalı ve gönüllerini almalıyız. Sizler bizim baş tacımızsınız. Sizler olmasanız bizler burada olmayız. Dolayısıyla bizlere düşen görev sizlere insan onuruna yaraşır ve kültürümüzün, geleneklerimizin gerektirdiği şekilde hizmet vermek ve saygı duymaktır. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli yaşlılarımızın Yaşlılar Haftası'nı kutlar, hepinize sağlıklı, mutlu bir hayat dilerim."

İl Müdürü Adnan İpekdal'ın konuşmalarının ardından huzurevi sakinlerinden yaşlı Niyazi Özkan günün anlam ve önemini anlatan şiir okudu.

Programın sonunda yaşlılar kurum çalışanlar müzik eşliğinde oyun oynadılar. Etkinlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları, kuruluş müdürleri de hazır bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşlılar Haftası Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement