Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bulunan Bahçelievler Gazi Ortaokulu GelişimYönetim Ekibi tarafından planlanan yazar-okur buluşmaları çerçevesinde, Timaş Yayınları'ndan Yazar Metin Özdamarlar öğrencilerle buluştu. Çocuk Edebiyatı ve Yakın Tarih alanlarında birçok kitabı bulunan Özdamarlar, kitap yazmanın kolay olmadığını, yazarken birçok araştırmanın yapılması gerektiğini belirtti.
Bahçelievler Gazi İlkokulu ve Ortaokulu'nda bulunmaktan zevk aldığını vurgulayan yazar, kitap okumanın önemine değindi. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Metin Özdamarlar, kitapları ile ilgili bilgiler verdi. Ardından kitaplarını imzalayan Özdamarlar, öğrencilerle yakından ilgilendi.
Etkinlikte bir konuşma yapan Bahçelievler Gazi İlkokulu Müdür Yardımcısı Cemal Yamak, Timaş Batı Karadeniz Bölgesi Satış sorumlusu Özgür Yiğit'e ve Timaş Sakarya Bayii Satış Yetkilisi Nusret Evren'e okullarında böyle bir etkinliği tertip ettiği için teşekkür ederken Mersin Tarsus'ta Sosyal Bilgiler Öğretmenliği görevine devam etmekte olan yazara da çiçek verilerek teşekkür edildi. Söz alan Metin Özdamarlar, böyle bir okulda bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Bahçelievler Gazi Ortaokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti. - SAKARYA
Son Dakika › Yerel › Yazar Metin Özdamarlar Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?