Yazar Sinan Yağmur İmam Hatiplilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Yazar Sinan Yağmur İmam Hatiplilerle Buluştu

Yazar Sinan Yağmur İmam Hatiplilerle Buluştu

Şehzadeler Belediyesinin davetlisi olarak Manisa’ya gelen Yazar Sinan Yağmur, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

27.05.2016 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediyesinin davetlisi olarak Manisa'ya gelen Yazar Sinan Yağmur, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Şehzadeler Belediyesinin düzenlemiş olduğu söyleşi programı ve imza günü için Manisa'ya gelen ünlü yazar Sinan Yağmur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda öğrenciler ile bir araya gelen Sinan Yağmur öğrencilerle Hz. Mevlana ve Şems-i Tebrizi' nin hayatı ile ilgili bir söyleşi yaptı. Mevlana ve Şems-i Tebrizi'nin hayatlarını konu alan "Aşkın Gözyaşları" kitaplarının yazarı olan Yağmur, kitapta yer alan alıntıları anlatarak Tasavvufi yaşam hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Öğrencilere kişisel gelişim konular hakkında da bilgiler veren yazar, programı sonuna kadar ilgiyle izleyen öğrencilerin, program sonunda Hz. Mevlana, Şems-i Tebrizi ve Tasavvuf hakkında merak ettikleri konular hakkındaki sorularını cevaplandırdı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yazar Sinan Yağmur İmam Hatiplilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement