Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), şehirler arası yollarda aydınlatma direkleri değişimi nedeniyle sürücülerin dikkati olması konusunda uyardı.
YEDAŞ'dan yapılan yazılı açıklamada, trafik kazalarında özellikle sürücülerin can ve mal kaybına yol açan eski beton aydınlatma direklerini, sistemli ve hızlı bir şekilde galvaniz direklerle değiştirildiği belirtildi.
Direk değişimi esnasında yollara ikaz işaretleri konulduğunu ve bu konuda sürücülerin dikkatli olması gerektiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Çarşamba Havaalanı'ndan itibaren 19 Mayıs ilçesine kadar aydınlatma yapılacak. Toplam maliyeti 4 milyon 699 bin 333 liralık bir yatırımla Çevre Yolu, Barış Bulvarı, Tekkeköy ilçe Kavşağı ile 19 Mayıs İlçesi arasında 69 kilometre refüj aydınlatılması yapılıyor. Tüm enerji akışı yer altından yapılacak ve yüksek teknolojiyle çalışma yaptığımız her alan kesintisiz ve kaliteli enerjiye kavuşacak."
- SAMSUN
Son Dakika › Yerel › Yedaş'tan Sürücülere Uyarı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.