Yelkenciler, Fuar Kupası İçin Yarıştı - Son Dakika
Yerel

Yelkenciler, Fuar Kupası İçin Yarıştı

Yelkenciler, Fuar Kupası İçin Yarıştı

“2. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı“ kapsamında 10-11 Mayıs tarihlerinde İzmir Körfezi’nde yapılan "Boat İzmir Fuar Kupası Yelken Yarışları” nın Ödül Töreni, yelken sporuna gönül verenlerin ve deniz severlerin katılımlarıyla İzmir Fuarı 1-B Nolu Holde yapıldı.

12.05.2014 14:11

"2. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı" kapsamında 10-11 Mayıs tarihlerinde İzmir Körfezi'nde yapılan "Boat İzmir Fuar Kupası Yelken Yarışları" nın Ödül Töreni, yelken sporuna gönül verenlerin ve deniz severlerin katılımlarıyla İzmir Fuarı 1-B Nolu Holde yapıldı. İMEAK DTO İzmir Şubesi'nin koordinesinde İZFAŞ'ın evsahipliğinde yapılan yarışlarda dereceye giren sporculara ödülleri törenle verildi.

Türkiye Yelken Federasyonu İzmir İl Temsilciliği koordinesinde, Karşıyaka Yelken Şubesi tesislerinde gerçekleştirilen yarışlara; Karşıyaka, Göztepe, Çeşme, Ali Rıza Mete Urla, Özel Türk Koleji, Aliağa, Solo Yelken kulüplerinden toplam 81 yarışmacı katıldı.

İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Argun Gündüç, bu yıl ikincisi düzenlenen İzmir Boat fuarında sektör ile ilgili çok güzel etkinlikler gerçekleştirildiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Gündüç, "İzmir Boat Fuarı'na katılım memnuniyet verici. Ancak biz önümüzdeki yıllarda katılımın daha da artacağına ve İzmir'e yakışan bir fuar olacağına inanıyoruz. İzmir Boat fuarında sektör ile ilgili çok güzel etkinlikler gerçekleştirildi. Yelken yarışmasına katılan çocuklarımız aynı zamanda denizcilik fuarı ile buluşmuş oldu. Çünkü, fuara ziyarete gelen çocuklarımız, denizciliği yakından tanıma fırsatını elde etmiş oldular. Bu çocuklarımızın denizcilik sektöründe emin adımlarla ilerleyeceğine inanıyorum. Çeşitli platformlarda dile getirdiğimiz gibi DTO İzmir Şubesi olarak deniz ile ilgili bütün etkinliklerin arkasındayız ve destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yelkenciler, Fuar Kupası İçin Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement