Yeni Dünya Vakfı Gaziantep Şubesi Dualarla Açıldı - Son Dakika
Yerel

Yeni Dünya Vakfı Gaziantep Şubesi Dualarla Açıldı

Yeni Dünya Vakfı Gaziantep Şubesi Dualarla Açıldı

Yeni Dünya Vakfı Gaziantep Şubesi hizmete açıldı.

11.04.2016 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Dünya Vakfı Gaziantep Şubesi hizmete açıldı. YDV Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Çelik, yaptığı açılış konuşmasında " Vakfımızın misyonu milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkesini ve milletini seven nesiller yetiştirmektir. Bizlerde inşallah atalarımızdan almış olduğumuz vakıf kültürüyle maneviyatın ön planda olduğu yeni bir dünya inşasını yapmak için yola çıktık" dedi.

"Yeni Bir dünya için çalışıyoruz" sloganı ile yola çıktıklarını söyleyen Çelik, "Üstad Necip Fazıl'ın değimiyle kim var diye sorulduğunda sağına ve soluna bakmadan ben varım diyen bir gençlik için çalışıyoruz.

Emperyalist güçler gittikleri yerlere kan, gözyaşı ve sömürü götürürken ecdadımız ise gittiği yerlere vakıf medeniyeti inşa ederek huzuru barışı ve adaleti sağlamıştır. Vakfımızın açılış programına katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum"diye konuştu.

YDV Genel Başkanı Mahmut Göksu ise vakıfların önemine dikkati çekerek, "Baki kalan bu kubbede hoş bir seda bırakmanın adıdır vakıf. Vakfet ki yaşasın, yaşat, yaşa. Osmanlı bir vakıf medeniyetidir, medeniyet vakıflarla ihya ve inşa edilmiş, yüzlerce yıl sonrasına, bize kalan bir hayır kurumu olarak icra edilmiştir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Vermek bir varlık meselesi değil, gönül işidir. Yeni Dünya Vakfı'nı Gaziantep ile buluşturan vakıf insanı Ahmet Çelik ve diğer kardeşlerimize bütün Yeni Dünya ailesi adına şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hizmetlerini daim ve kaim eylesin" şeklinde konuştu.

AK Parti Giresun Milletvekili ve YDV Giresun Temsil Heyet Başkanı Sabri Öztürk ile YDV Mütevelli Heyet Üyesi Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu vakıf hizmetlerinin önemi ve Yeni Dünya Vakfı'nın Gaziantep'te temsilciliğinin açılmış olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

GAZİANTEP'E HAYRAN KALDILAR

Yeni Dünya Vakfı Gaziantep temsilciliğinin açılışı için Gaziantep'e gelen heyet, Şahinbey Belediye'sinin iki adet tahsis ettiği araçla şehir turu yapıldı. Gaziantep'e yapılan hizmetleri yerinde gören heyet hayran kaldı.

Yeni Dünya Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Çelik, " Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ve Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na gelen misafirlerimizi ağırlamaları ilgilenmeleri bizi son derece memnun etmiştir. Bu durum Gaziantep'e yakışan bir durumdur. Ondan dolayı Başkanlarımıza ve Gaziantepli hemşerilerime teşekkür ederim" dedi.

Türkiye'nin farklı illerinden gelen Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Tokat Milletvekili,Ergün Dağcıoğlu, Konya Milletvekili Prof.Dr. Cem Zorlu, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, ayrıca İstanbul, Ankara, Konya, Kırıkkale, Iğdır, Bursa, İzmir ve Gölbaşı Yeni Dünya Vakfı heyetinden oluşan büyük bir katılım oldu. Diğer yandan Gaziantep Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğretim üyeleri, Araban Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, İl Müftüsü Ahmet Çelik, İl Tarım Müdürü Mehmet Karayılan, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Musiad üyeleri daire amirleri ve STK Temsilcileri katıldı. Program Gölbaşı İlçe Müftüsü Sabri Sayın'nın yaptığı duayla sona erdi.

YENİ YÖNETİM LİSTESİ

Yeni Dünya Vakfı Gaziantep Vakfı Şube Başkanı İş adamı ve eğitimci Ahmet Çelik yönetiminden oluşan liste şu şekilde: Öğretim üyesi Dç.Dr. Ahmet Tan, İlahiyat Fak.Dekan Yrd.Doç.Dr. Mahmut Çınar, Eğitimci Cumali Borazan, Avukat Hasan Teke, İnş.Müh. Erdal Polat, Milli Eğitim Müfettişi Celal Sarı, İş adamı Metin Nacakgediği, İnş.Müh. Metin Büyükbeşe, İşadamı Seydi Aksu, Eğitimci Abdullah Güleç, Sanayici Abdulkadir Sökücü, Mali Müşavir Bayram Bolat, Gazeteci Mehmet Güngördü, Mali Müşavir Yusuf Aslan, İş adamı Hızır Arıkök, Eğitimci Ahmet Said Ülger, Mimar Yılmaz Çınar,ve Mali Müşavir Mustafa Darıcıoğlu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Dünya Vakfı Gaziantep Şubesi Dualarla Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement