Yenigün Gazetesinden Erzurumspor Duyarlılığı - Son Dakika
Yerel

Yenigün Gazetesinden Erzurumspor Duyarlılığı

Yenigün Gazetesinden Erzurumspor Duyarlılığı

BB Erzurumspor’un 3’üncü Lig’de şampiyon olması ve 2’inci Lige çıkmasıyla beraber tüm Erzurum’da büyük bir sevinç yaşandı.

11.05.2016 12:19

BB Erzurumspor'un 3'üncü Lig'de şampiyon olması ve 2'inci Lige çıkmasıyla beraber tüm Erzurum'da büyük bir sevinç yaşandı. Yenigün Gazetesi ise bu sevinci Erzurum'un en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi'ne flama asarak kutladı.

Erzurumspor'un şampiyonluk sevinci tüm Erzurum'da devam ederken, Yenigün Gazetesi ise Erzurumspor'a farkındalık yaratmak için Cumhuriyet Caddesine flama astı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdür Musa Çakır, Erzurumspor'un şampiyon olmasına çok sevindiklerini ve gelecekte Erzurumspor'un başarılı yürüyüşüne devam etmesi için ellerinden ne gelecekse yapacaklarını söyledi. Erzurumspor'un gelecek sene yine şampiyon olacağına inandığını belirten Çakır, "Her ne olursa olsun, yense de yenilse de biz Erzurumspor'un yanında olmaya devam edeceğiz. Erzurumspor, Erzurum'un yüz akıdır." şeklinde konuştu.

BİZİM HAYALİMİZ BÜYÜK YÖNETİMİNDE HEDEFİ BÜYÜK OLSUN

Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Musa Çakır, Erzurumspor taraftarı olarak hayallerinin büyük olduğunu, Erzurumspor yönetiminin ve oyuncularının ise hedeflerini büyük tutmaları gerektiğini söyledi. Erzurum'a bir gün Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi büyük takımların geleceğini hayal ettiklerini belirten Çakır, bu hayallerin gerçekleşmesinin ise çok imkansız olmadığını ifade etti. Erzurum'un Sivas'tan veya Gaziantep'ten hiçbir eksiğinin olmadığına dikkat çeken Çakır, "İnşallah bir gün Erzurumspor Süper Lige çıkacak. Buna inancım tam. Yapmamız gereken şeyler belli. Biz hayallerimizi büyük kuracağız, yönetim ise hedeflerini büyük tutacak. Biz her ne olursa olsun desteklemeye devam edeceğiz, yönetim ve futbolcular ise her ne olursa olsun çalışmaya devam edecek. Başarının formülü çok basit aslında… Hayal et, çalış…" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenigün Gazetesinden Erzurumspor Duyarlılığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement