Yenimahalle'de İki Günde 19 Park Açılacak - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Yenimahalle'de İki Günde 19 Park Açılacak

Yenimahalle\'de İki Günde 19 Park Açılacak
14.11.2013 13:01

Yenimahalle Belediyesi, Şentepe ve Çayyolu bölgesinde toplam 19 park açacak.
5 yılda 1,5 milyon metrekare yeşil alanı Yenimahallelilere kazandıran Yenimahalle Belediyesi, her hafta açtığı parklara yenilerini ekliyor.

Yenimahalle Belediyesi, Şentepe ve Çayyolu bölgesinde toplam 19 park açacak.

5 yılda 1,5 milyon metrekare yeşil alanı Yenimahallelilere kazandıran Yenimahalle Belediyesi, her hafta açtığı parklara yenilerini ekliyor. Bu hafta sona Şentepe ve Çayyolu bölgesinde toplam 19 park açacak olan Yenimahalle Belediyesi, içinde yürüyüş yollarından spor alanlarına, çocuk oyun alanlarından kamelyalara kadar her ayrıntının düşünüldüğü parkları Yenimahallelilerin hizmetine sunuyor.

ŞENTEPELİLER HÜSEYİN KAĞIT İLE COŞACAK

Yenimahalle Belediyesi cumartesi günü Şentepe Bölgesi'nde bulunan Çiğdemtepe, Barıştepe, Avcılar, Burç, Pamuklar ve Kaletepe mahallelerine yaklaşık 40 bin metrekare alana sahip olan 9 ayrı parkın açılışını gerçekleştirecek. Parklara ülkesine hizmet eden sanatçıların ve şehitlerin adını veren Yenimahalle Belediyesi, Müslüm Gürses ve Şehit Er Esat Tarakçı'nın adını da Şentepe'deki parklarda yaşatacak. Muhteşem bir törenle park açılışlarını gerçekleştirme amacında olan belediye, oyun havalarıyla vatandaşların beğenisi toplayan ünlü sanatçı Hüseyin Kağıt'ı da sevenleriyle buluşturacak.

ÇAYYOLU'NA 10 PARK AÇILACAK

Yenimahalle'yi Ankara'nın oksijenli hava sahası haline getirmeyi hedefleyen belediye, Çayyolu'nda oturan vatandaşlarını da unutmadı. 17 Kasım'da Ümitköy Mahallesi Cem Karaca Parkı'nda düzenlenecek törenle 10 park birden hizmete açılacak. Nazım Hikmet Ran ve Cem Karaca Parkı başta olmak üzere birçok sanatçının isimleri de parklara verilecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'de İki Günde 19 Park Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement