Yenişehirli Kadın Muhtarlarla Asayiş Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Yenişehirli Kadın Muhtarlarla Asayiş Toplantısı Yapıldı

Yenişehirli Kadın Muhtarlarla Asayiş Toplantısı Yapıldı

Mersin’in merkez Yenişehir ilçesindeki kadın mahalle muhtarları, Kaymakam Dr. Mustafa Özarslan’dan, ilçede uyuşturucuyla mücadelenin daha etkin yapılmasını ve umuma açık yerlerin denetlenmesini istediler.

15.10.2014 09:56

Mersin'in merkez Yenişehir ilçesindeki kadın mahalle muhtarları, Kaymakam Dr. Mustafa Özarslan'dan, ilçede uyuşturucuyla mücadelenin daha etkin yapılmasını ve umuma açık yerlerin denetlenmesini istediler.

Yenişehir Kaymakamı Özarslan, kadın mahalle muhtarları ile Kaymakamlık makamında asayiş toplantısı düzenledi. Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Ümit Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, Dumlupınar Mahalle Muhtarı Gülten Evmez, Güvenevler Mahalle Muhtarı Rahime Sarı, Limonluk Mahalle Muhtarı Aysel Bağışlayıcı ve Çiftlikköy Mahalle Muhtarı Aynur Öztürk katıldı.

İlçede huzur ve asayişin sağlanmasına yönelik yapılan toplantıda sorunlarını ve taleplerini dile getiren kadın muhtarlar, uyuşturucu ile mücadelede daha etkin olunmasını istediler. Kadın muhtarlar ayrıca, umuma açık yerlerin denetlenmesini, sokak aydınlatmalarının güçlendirilmesini ve mahallelerde hayvancılık yapılmamasını da talep ettiler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenişehirli Kadın Muhtarlarla Asayiş Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement