Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru

Malatya Belediye Başkanı Çakır, muhtarlarla bir araya geldi.

04.02.2014 17:40

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, muhtarlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, bir düğün ve mevlit salonunda düzenlenen toplantıda, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi üyelerine seslenen AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, muhtarlarla her dönemde iş birliği içinde çalıştıklarını belirtti.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de her zaman vatandaşlarla bir arada olduklarını kaydetti.

Ahmet Çakır, Malatya'nın her köşesine güzel hizmetler yaptıklarını, kentin gelişmesi ve büyümesi adına önemli çalışmalara imza attıklarını belirtti.

Malatya'da şehircilik anlamında yapılan değişim ve dönüşümün büyükşehirle ciddi bir ivme kazanacağına vurgu yapan Çakır, "Hep birlikte Malatya'nın inşasında omuz omuza çalışacağız. İlçelerimiz ve köylerimiz için projelerimizi ortaya koyacağız. Her yörenin ve her köyün kendine göre sıkıntıları var. Birlikte çalışma takvimi ortaya koyacağız. İnşallah 5 yıl içerisinde köylerimizde çözülmedik sorun bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci de yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Sizler de aynı şekilde mahallelerinizde çok güzel hizmetler yaptınız. Bunun takdirinin sandıkta görüleceği bir zaman dilimindeyiz. Seçimin Malatya'mız ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan, muhtarların demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğuna değinerek, "Hükümetimiz, muhtarlarımıza ekonomik ve sosyal anlamda kazanım sağlamıştır" ifadesini kullandı.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat, yerel yönetimlerde muhtarlarla iş birliğinin büyük önem arz ettiğine dikkat çekti.

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ise AK Parti heyetine toplantılarına katıldıkları için teşekkür etti. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement