Ak Parti Adayı Türel: Köylere Hizmet Götüreceğiz - Son Dakika
Yerel

Ak Parti Adayı Türel: Köylere Hizmet Götüreceğiz

Ak Parti Adayı Türel: Köylere Hizmet Götüreceğiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, 30 Mart'tan sonra şehirlerdeki hizmeti köylere de götüreceklerini söyledi.

07.02.2014 18:30  Güncelleme: 09:53

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, Finike ilçesinde Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu'nun seçim bürosunun açılış törenine katıldı.

Seçim bürosunun açılış töreninde konuşan Türel, AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin ekonomik ve sosyal anlamda büyük güç kazandığını söyledi. Bu güçlenmeyi hazmedemeyen bazı odakların, AK Parti iktidarına karşı tuzak kurduklarını ileri süren Türel, milletin tuzakları iyi analiz ederek gereken cevabı vereceklerine inandığını belirtti.

Ülkenin sorunlarını, Antalya ve ilçelerinin sorunlarını iyi bildiklerini ve buna göre ellerinde çözüm projeleri olduğunu anlatan Türel, şöyle konuştu:

"Finike'nin sorunlarını çok iyi biliyoruz ve çözüm projelerimiz var. İlçemizde hastane ihalesi inşallah üç ay sonra yapılacak. Başgöz Barajı projemiz tamamlandığında ilçenin tüm sulama ve içme suyu sorunu çözülecek. 30 Mart'tan sonra şehir merkezindeki tüm hizmetlerimizi köylerimize de ulaştıracağız."

Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu da 25 yıllık belediye başkanlığı tecrübesiyle hizmete tekrar talip olduğunu söyledi. 25 yılda hiçbir zaman halkın zararına olacak çalışmalar yapmadıklarını belirten Dülgeroğlu, şöyle devam etti:

"Şimdi sizin karşınızda, bir usta şoför, bir ehliyetsiz şoför var. 10 yıllık şoförlük hayatında elli çeşit kaza yapmış, kullandığı otobüsü kaç kez takla attırmış bir kişiyle henüz ehliyeti bile olmadan trafiğe çıkmaya çalışan bir kişi daha var. Size soruyorum, hangi şoförün kullandığı otobüse binersiniz? Geçen 10 yılda defalarca kaza yapmış olanınkine mi ehliyetsiz olanınkine mi yoksa 25 yıllık tecrübesinde hiç kaza yapmamış olanınkine mi? İşte o usta şoför benim. 25 yıllık hizmetin ustasıyım. Birleşmiş Finike olarak Turunçova da bu tecrübeden faydalanacaktır."

Törende DP'li Turunçova Belediye Başkanı Mehmet Salur, AK Parti'ye katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ak Parti Adayı Türel: Köylere Hizmet Götüreceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement