CHP Antalya Adayı Akaydın, Turunçova Beldesini Gezdi - Son Dakika
Yerel

CHP Antalya Adayı Akaydın, Turunçova Beldesini Gezdi

CHP Antalya Adayı Akaydın, Turunçova Beldesini Gezdi

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Akaydın, seçim çalışmalarına Finike'nin Turunçova beldesinde devam etti.

07.02.2014 18:55  Güncelleme: 09:49

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve CHP Finike Belediye Başkan Adayı Ömer Çırpar, Turunçova beldesinde miting düzenledi.

Turunçova beldesindeki mitingde konuşan Akaydın, Antalya'da 30 yıl tıp doktoru olarak hizmet verdiğini, daha sonra rektörlük ve belediye başkanlığı yaptığını anlattı. Belediye Başkanlığına geldiği gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üzüldüğünü dile getirdiğini hatırlatan Akaydın, "Hiç şüphesi olmasın. Önümüzdeki seçimde tekrar onu üzeceğiz" dedi.

Akaydın, konuşmasında "paralel devlet" açıklamalarını da eleştirerek, "Geometride paralel demek, yamuk demektir. Bu hükümet yamuk. Bölge sorunlarını biliyoruz. Ekiplerimiz bölgenin ihtiyaçlarını önceden belirledi. Sorunları çözecek projeleri hazırlıyoruz. Antalya'ya memleketimize bu hükümet tarafından 12 yıldır hiçbir şey yapılmadı" diye konuştu.

CHP Finike Belediye Başkan Adayı Ömer Çırpar da Sahilkent'te 10 yıldır başarılı çalışmalara imza attıklarını, bu hizmetleri yaparken de "mahkeme kapılarında süründüklerini" söyledi.

Bu davaların tamamından aklandıklarına dikkati çeken Çırpar, "Finike sadece Türkiye'nin değil, dünyanın ender coğrafyalarından birisi, ancak bu kadar boynu bükük kalabilir. Finike portakalı 10 yıl önceki fiyatından satılıyor. Finike'nin tarımsal gelirlerinden başka bir geliri yok. Finike turizm ilçesi olduğu halde turizmden geliri yok. Doğru dürüst hal tesisimiz yok" dedi.

Seçimlerde kadınlara büyük görev düştüğünü belirten Çırpar, kadınların siyasete girmeleriyle Türkiye'nin huzura kavuşacağını, bu konuda 30 Mart seçimlerinde kadınlardan büyük destek beklediklerini bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Antalya Adayı Akaydın, Turunçova Beldesini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement