Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yerel Seçimlere Doğru

23.02.2014 16:44

MHP'nin Sivas Belediye Başkan adayı Ergün, projelerini partililere anlattı.

MHP Sivas Merkez İlçe Teşkilatınca yerel seçim çalışmaları kapsamında proje tanıtım toplantısı düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin Türk milletinin geleceğini belirleyeceğini belirtti.

Partisinin Sivas'ta Kürşad Ergün'ü Belediye Başkan adayı göstermesine sevindiğini dile getiren Doğru, seçimlerde MHP'ye ve Ergün'e destek verilmesini istedi.

Ergün ise MHP'den aday gösterildiği günden bu yana uzman kadrosuyla Sivas için projeler ürettiğini söyledi. Kentin sorunlarını ve önceliklerini bildiğini ifade eden Ergün, göreve geldiği takdirde şehrin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek bir yerel yönetim sergileyeceklerini belirtti.

Sivas'ı, üreten, kentsel dönüşümü ve altyapı çalışmaları tamamlanmış, trafik sorunu çözülmüş, huzurlu, güvenli ve yeşil dostu bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Ergün, seçildiği takdirde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Ergün, kentte yeni bulvar, tramvay, halı dokuma fabrikası, jeotermal organize sera bölgesi ve Kızılırmak yaşam alanı gibi konularda çalışmalar yapmayı planladığını dile getirerek, seçimlerde kendisine destek istedi.

MHP İl Başkanı Serhat Albayrak ve MHP Merkez İlçe Başkanı Ragıp Özkan'ın da konuşma yaptığı toplantıda, il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi adayları tanıtıldı.

Toplantıya, çok sayıda partili katıldı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika


Advertisement