Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Turgutlu Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Serhat Orhan 2014 2019 dönemi projelerini açıkladı.

11.03.2014 09:27

Turgutlu Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Serhat Orhan 2014-2019 dönemi projelerini açıkladı.

Turgutlu 50. Yıl Alanında gerçekleştirilen organizasyonda konuşan Serhat Orhan, 10 yıldır belediye ve devletin dinamikleri ile ilçede birçok projenin hayata geçirildiğini ifade ederek şimdi yeni projelerle halkın karşısında olduklarını dile getirdi.

Seçilmeleri halinde ilçenin yüzde 50'sine yapılan doğalgaz çalışmalarını artıracaklarını, eski yapıları şehir müzesi, kültür merkezi, kütüphane ve nikah salonu olarak hizmete açacaklarını söyleyen Orhan, daha modern ve depreme dayanıklı konutlar yapacaklarını kaydetti.

Kadın Sığınma Evi ve Meslek Edindirme Merkezi projesini hayata geçireceklerini belirten Orhan,  "Ergenekon Mahallemize Gençlik ve Spor Bakanlığımız işbirliği ile modern ve özellikle hanımlarımızın da faydalanacağı kapalı yüzme havuzu inşa edeceğiz. Camilerimize bugüne kadar verdiğimiz destek aratarak devam edecek. Turgutlu yeni camiler ile donatılacak. Vatandaşlarımız eski Evin konserve alanına inşa ettirdiğimiz sosyal konut projesiyle ucuz ve taksitle, 2 bin lira peşin 200 lira taksitle ev sahibi olacak. Modern hayvan pazarı, Fatih Sanayi Sitesine araç vize istasyonu, Yusuf Nalkesen Kültür Sanat Merkezi ve Irlamaz Spor Vadisinde inşa edeceğimiz fuar alanı ile esnafımız ve üreticimiz kendini tanıtma fırsatı bulacak. Urganlı, Derbent mahallelerimiz ve köylerimiz hizmetin alasını görecek" dedi.

Projelerini 16 Mart'ta açıklayacak

AK Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi de 30 Mart'ta Manisa ve Turgutlu'da zafer kazanacaklarını ifade ederek, 16 Mart'ta Manisa Büyükşehir Belediyesi için projelerini açıklayacağı mitinge Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da geleceğini bildirdi. Tanrıverdi, "Bahçeli de Manisa'da miting yapamıyor ve ilçeye gelerek miting yapıyor. Biz Başbakanımızın geldiği gün sizleri de Manisa'ya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Etkinlikte sahne alan sanatçı Uğur Işılak, "Ben iktidara, hükümete, başbakanlığa bakmam, bunlar geçici unvanlar. Ben dava adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyorum" dedi.

Organizasyona AK Partili Milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaş, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli ve yöneticiler de katıldı. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement