Yeşilay, Sağlık Müdürlüğü'nden Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Yeşilay, Sağlık Müdürlüğü'nden Destek İstedi

Yeşilay, Sağlık Müdürlüğü\'nden Destek İstedi

Yeşilay Mersin İl Temsilcisi Ahmet Nas, Türkiye'de bağımlılık yaşının giderek düştüğüne dikkat çekerek, bilgilendirme çalışmalarında İl Sağlık Müdürü Çağlar Çatak'tan destek istedi.

06.03.2012 09:56

Yeşilay Mersin İl Temsilcisi Ahmet Nas, Türkiye'de bağımlılık yaşının giderek düştüğüne dikkat çekerek, bilgilendirme çalışmalarında İl Sağlık Müdürü Çağlar Çatak'tan destek istedi.

Yeşilay İl Temsilcisi Nas, Yeşilay Haftası kapsamında beraberinde bir heyetle Mersin İl Sağlık Müdürü Çatak'ı makamında ziyaret etti. Çatak'a, bağımlılıkla ilgili çalışmaları hakkında bilgi veren Nas, amaçlarının her türlü bağımlılığa karşı kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak bağımlılığın en asgari düzeye düşürülmesini sağlamak olduğunu söyledi. Yeşilay Haftası çerçevesinde okullarda bilgilendirici faaliyetlerde bulunduklarını belirten Nas, Türkiye'de bağımlılık yaşının giderek düştüğüne dikkat çekti. Sigaraya başlama yaşının 10'a, alkole başlama yaşının 11'e, uyuşturucuya başlama yaşının ise 12'ye kadar düştüğüne işaret eden Nas, buna karşı önlem almanın önemine değindi. Uyuşturucunun okulların önlerine kadar geldiğini vurgulayan Nas, bunun kabul edilemez bir cüret olduğunu kaydetti. Özellikle alkol konusunda yeterince bilgilendirmenin yapılmadığından da yakınan Nas, bu konuda ve Yeşilay olarak yapacakları bilgilendirme faaliyetleri konusunda Sağlık İl Müdürlüğü'nden destek istedi.

İl Sağlık Müdürü Çatak da Yeşilay İl Temsilcisi olarak atanan Ahmet Nas'ı kutladı. Sivil toplum kuruluşlarının önemine de değinen Çatak, Yeşilay'ın önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade etti. Çatak, Yeşilay'ın yapacağı çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilay, Sağlık Müdürlüğü'nden Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement