Yetim Çocuklar İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Yetim Çocuklar İftar Sofrasında Buluştu

Keçiören Belediyesi ve İnsan Hakları ve Hizmet Derneği’nin (İHH) ortaklaşa düzenlediği iftar yemeğinde yetimler aynı sofrada buluştu.

21.06.2016 11:27

Keçiören Belediyesi ve İnsan Hakları ve Hizmet Derneği'nin (İHH) ortaklaşa düzenlediği iftar yemeğinde yetimler aynı sofrada buluştu.

Keçiören Belediyesi Güçsüzler Yurdu bahçesinde verilen iftara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak, AK Parti Adıyaman Eski Milletvekili Mahmut Göksu, İHH Ankara Şube Başkanı Mustafa Sinan, BM Mülteciler Komiserliğinden 40 gönüllü ile yetimler ve aileleri katıldı. Her Ramazanın 15'inci gününde İHH'nın yetimleri buluşturduğuna dikkat çeken Ak, "Bu mübarek ayda bireysel olarak yapmamız gerekenlerin dışında toplumsal sorumluluklarımız da var. Bu sorumluluklarımız annemize babamıza, komşumuza, akrabamıza, milletimize ve ümmetimize karşıdır. Kimsesizlere, yetimlere sahip çıkacağız, bu aylar bunlara vesile oluyor. Onlara kol kanat gereceğiz. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzelinin sergilendiği Ramazan-ı Şerifin feyzinden Cenabı Allah hepimizi nasiplendirsin" diye konuştu.

Çocuklarla bol bol fotoğraf çektiren Başkan Ak, onlara kendi elleriyle pamuk şeker dağıttı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yetim Çocuklar İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement