Yıldırım ve Ceylan Kalınpelit Şenliklerine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Yıldırım ve Ceylan Kalınpelit Şenliklerine Katıldı

Yıldırım ve Ceylan Kalınpelit Şenliklerine Katıldı

Çorum'un Bayat ilçesinde düzenlenen geleneksel Kalınpelit köyü şenlikleri büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

09.07.2012 17:01

Çorum'un Bayat ilçesinde düzenlenen geleneksel Kalınpelit köyü şenlikleri büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

Kalınpelit Köyü Yeşilyurt Mahallesi Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen şenliğe AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Kunduzlu Belediye Başkanı İzzet Ünsal, Ak Parti İlçe Başkanı Sadık Memiş ve köy halkı katıldı.

Şenlikte bir konuşma yapan AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, AK Parti iktidarı ile gücüne güç katan Türkiye'nin dışa bağımlı ülke olmaktan kurtulduğunu söyledi.

Türkiye'nin geçmişte borç alan bir ülke olduğunu belirten milletvekili Yıldırım, yabancı ülkelere borç para verebilecek güce ulaşan Türkiye'nin bölgesinde lider dünyada ise söz sahibi bir konuma geldiğini belirtti.

AK Parti iktidarından önce Bayat'a bağlı köylerde ulaşımda büyük problemler yaşandığına dikkat çeken

Yıldırım, "Yollardaki balçık ve çamurdan dolayı ulaşımda sağlanamıyordu. Göreve geldikten sonra köylerimizin yol sorunun üzerine giderek çözüme kavuşturduk. Stablize olan bölgeler var. Oralarda en kısa sürede asfalta kavuşacak. Biz milletimize en iyi hizmeti sunmak için varız. Bundan sonrada emrinizde olmaya devam edeceğiz" dedi.

Ak Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan da, Bayat'ın her seçim döneminde AK Parti'ye sahip çıktığını söyledi.

AK Parti'nin yaptığı tüm hizmetlerde insanı merkeze aldığını dile getiren Ceylan, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla yola çıktık. Bugüne kadar kimseyi ötekileştirmedik. Kimseye ayrım yapmadık. Ne aldatan olduk, ne aldanan. Çorum'u bir bütün olarak görüyoruz. Biz milletten aldığımız emanete halel getirmedik. Çorum'u ilçeleriyle birlikte daha güzel yarınlara taşımak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ise, bu türk etkinliklerin insanların birbirini tanımaları ve kaynaşmalarına katkıda bulunduğunu kaydederek, şenliğin düzenlenmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldırım ve Ceylan Kalınpelit Şenliklerine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement