Yıldızspor'dan Muhteşem Gece - Son Dakika
Yerel

Yıldızspor'dan Muhteşem Gece

Yıldızspor\'dan Muhteşem Gece

Aydın’ın altyapı konusunda önde gelen kulüplerinden Yıldızspor, düzenlediği geleneksel gecede Aydın futbolunun önde gelen isimlerini buluşturdu.

15.12.2013 12:58

Aydın'ın altyapı konusunda önde gelen kulüplerinden Yıldız spor, düzenlediği geleneksel gecede Aydın futbolunun önde gelen isimlerini buluşturdu.

Geleneksel olan düzenlenen Yıldızspor gecesine, MHP Aydın Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Uzunırmak, Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar, Mursallı Belediye Başkanı Hayri Altay, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kıvanç, AK Parti Efeler Belediye Başkan aday adayları Hüseyin Turgut ve Nail Kaplı, CHP Efeler Belediye Başkan aday adayı Ahmet Gümüş, Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Aydın Şube Başkanı Tevfik Ata Tekin, Aydınspor 1923 Başkanı Süha Bayırlı ve yöneticileri, Aydın'da faaliyet gösteren amatör futbol takımların başkanları, yöneticileri ve antrenörleri katıldı.

Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan gecenin anlam ve önemini anlatırken, Yıldızspor gecesini geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını söyledi. Aydınspor 1923'ün sloganının 'Kendi çocuklarımızla hedef Süper Lig' olduğunu hatırlatan Özcan, "Yıldızspor olarak bu sloganı gerçekleştirmek istiyoruz. Aydınspor 1923'ün altyapısı olarak hizmet ediyoruz. Kapımız tüm amatör spor kulüplerimize açık. Aydın futbolu kendi çocuklarına değer verirse gelişir"dedi.

ÇEKİLİŞ YAPILDI

Gecenin ilerleyen saatlerinde Yıldızspor marşıyla coşan Aydın futbol camiası Yıldızspor yararına çekilişe katıldı. Çekilişte çamaşır makinası,televizyon, meyve sepeti gibi hediyeler dağıtıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldızspor'dan Muhteşem Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement