Yılmaz, Mardin'deki STK'ları Arkasına Aldı - Son Dakika
Yerel

Yılmaz, Mardin'deki STK'ları Arkasına Aldı

Yılmaz, Mardin\'deki STK\'ları Arkasına Aldı

Ofis- sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Veysi Yılmaz, beraberindeki kalabalık STK grubu ile Ak Parti Mardin İl Başkanlığında Milletvekilliği Aday Adaylığı resmi başvurusunda bulundu.

23.02.2015 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ofis-sen Genel Başkan Yardımcısı MardinOfis Sen İl Başkanı Mehmet Veysi Yılmaz, beraberindeki kalabalık STK grubu ile Ak Parti Mardin İl Başkanlığında Milletvekilliği Aday Adaylığı resmi başvurusunda bulundu.

STK'ların yoğun desteği dikkat çekerken, Yılmaz gördüğü destek karşısında mutluluğu gözlerinden okundu. Demokratik Ofissen Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Akbalık, Büro Memur-sen Başkanı Lokman Öney ve Din Birsen Başkanı Bilal Aydın ile hayırseverliği ile tanınan Dermanbaba lakaplı Yılmaz Acu'nun tam destek verdiği Yılmaz, partililer ve vatandaşlar tarafından da gördüğü desteğe teşekkür etti.

Resmi başvuru sonrası konuşan Ak parti Mardin İl Başkanı Avukat Bahattin Öncü, "Mehmet Veysi yılmaz bey kardeşimize milletvekilliği aday adaylığı hayırlı olsun yüksekokul mezunu saygın bir kardeşimiz partimize güç katacaktır. Sevilen sayılan çok değerli bir bürokratımızdır. Tüm adaylara eşit davranıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sözleri Siyaset Yapma Arzusunu Arttırdı

Başkan Öncü'nün ardından konuşan milletvekili aday adayı Yılmaz ise şunları söyledi:

"Beni siyasete başlatan en büyük argüman Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Hiç bir siyasi arguman hiçbir analarımızın göz yaşlarından daha önemli olamaz' sözleriydi. Bu vesileyle siyasete ilk adımımı atmış oldum. Çünkü bölgemizde barış süreci çok önemli bir süreçtir. Barış sürecinde aktif rol almak için siyasete girdim. İş Kur kökeninden girdiğim için işsizlikle ilgili olarak ta ciddi anlamda projelerim var. Değimi yerindeyse bu işin mutfağından geliyorum. Bu vesileyle hem barış sürecini hem de işsizliği ortadan kaldırmak için milletimin adayı olmak için, milletvekili aday adayı oldum. STK'lardan aldığım güçten ve bütün Mardin halkımın yüreğine dokunarak bu işi elbirliği ile götüreceğiz inşallah. Şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun"

Mehmet Veysi Yılmaz Kimdir?

Mehmet Veysi Yılmaz, 1980 yılında Mardin'in Savur ilçesi Sürgücü beldesine bağlı Bağyaka köyünde dünyaya geldi. İlk ve ortaöğretimini Mardin'de, yüksek tahsilini yüzüncü yıl üniversitesinde tamamlayan Mehmet Veysi Yılmaz, Bitlis Valiliğinde memuriyet hayatına başladı. Mardin İş-Kur'da uzun yıllar başarıyla görev yapan Mehmet Veysi Yılmaz, 2010 senesinde Demokratik Ofis-sen sendikası İl Başkanlığına getirildi. O tarihten beri sendikal mücadeleye farklı bir soluk getiren ve her kesimin takdirini alıp, özverili ve gayretli çalışmalarıyla Mardin'de yetkili sendika Başkanı seçildi ve halen bu yöndeki çalışmalarını giderek artan bir yelpazede devam ettiriyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yılmaz, Mardin'deki STK'ları Arkasına Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement