Yılmaz, Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Yılmaz, Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı

Yılmaz, Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı

Ofis-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Mardin Şube Başkanı Mehmet Veysi Yılmaz, AK Parti'den Mardin Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

10.02.2015 21:48

Ofis-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Mardin Şube Başkanı Mehmet Veysi Yılmaz, AK Parti'den Mardin Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Milletvekili Aday Adaylığı dolayısıyla Mardin İş-Kur'daki görevinden istifa eden Mehmet Veysi Yılmaz, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da vatandaşların sorunlarının kalıcı ve köklü çözümlere kavuşabilmesi için mesai kavramı gözetmeksizin çaba sarf edeceğini belirtti.

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Mehmet Veysi Yılmaz, şunları söyledi:

"Haziran Ayında yapılacak olan milletvekili genel seçimleri öncesinde, Ak partiden milletvekili aday adaylığına başvurmuş bulunmaktayım. Bu sebeple, Mardin İş-Kur'daki görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bilindiği gibi, ülkemiz tarihinin belki de en önemli seçimlerinden birini, yüce Rabbim nasip ederse haziran ayında yaşayacağız. Özellikle barış sürecinin sonuçlandırılabilmesi ve uzun yıllardır kangren haline gelmiş olan sorunların kalıcı ve köklü çözümlere kavuşabilmesi için, bu seçim hayati derecede önemli.

"Üst Düzeyde Hizmet Sunma Adına Aday Oldum"

Uzun yıllardır Mardin ilimizde gerek İş-Kur bünyesinde ve gerekse sendikal alanlarda yaptığımız çalışmalar bilinmekte. Her şeyden önce bu kentin ekmeğini yiyen, suyunu içen, hayatını bu kentte kazanan, insanların acı ve tatlı günlerinde yanında olan, sağlık sorunlarında elinden geldiğince çözümler arayan ve yardımlarda bulunan biri olarak, kentimize çok daha üst düzeyde hizmetler sunabilmek Amacıyla, milletvekilliğine talip oldum.

Mardinlilerden Destek Bekliyor

Başta büyüklerimizin ve halkımızın talebi ve teveccühü üzerine Ak partiden milletvekilliği aday adaylığımı kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Bölgemizde barış sürecine katkıda bulunmak ve Mardin ilimizde işsizlik sorununa çözümler üretmek ve istihdama katkıda bulunmak için Ak partiden milletvekili aday adayıyım. Bu Anlamda kadirşinas Mardinli hemşehrilerimin ve bütün vatandaşlarımızın dualarını ve desteklerini bekliyorum.

Mehmet Veysi Yılmaz Kimdir?

Mehmet Veysi Yılmaz, 1980 yılında Mardin'in Savur ilçesi Sürgücü beldesine bağlı Bağyaka köyünde dünyaya geldi. İlk ve ortaöğretimini Mardin'de, yüksek tahsilini yüzüncü yıl üniversitesinde tamamlayan Mehmet Veysi Yılmaz, Bitlis valiliğinde memuriyet hayatına başladı. Mardin İş-Kur'da uzun yıllar başarıyla görev yapan Mehmet Veysi Yılmaz, 2010 senesinde Demokratik Ofis-sen sendikası İl Başkanlığına getirildi. O tarihten beri sendikal mücadeleye farklı bir soluk getiren ve herkesimin takdirini alıp, özverili ve gayretli çalışmalarıyla Mardin'de yetkili sendika Başkanı seçildi ve halen bu yöndeki çalışmalarını giderek artan bir yelpazede devam ettiriyor.
Mehmet Veysi Yılmaz'ın 2014 yapılan Genel merkez seçimlerinde tüm delegelerin oyunu alarak Ofis-sen sendikası Genel başkan yardımcılığına seçilmesine, ulusal basın yayın kuruluşlarında da genişçe yer verildi. Bu görevine devam eden Mehmet Veysi Yılmaz bölgede barış sürecine verdiği destekle ve kritik dönemlerde yaptığı etkili açıklamalarıyla, bölge halkının haklı sevgisini kazandı.Mehmet Veysi Yılmaz başta Mardin olmak üzere Bölgede sevilen sayılan bir kanaat önderi olarak da, sosyal sorumluluk projelerinde çalışmalarına devam etmekte.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yılmaz, Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • k.altun: Kardeşliğin barışın adaletin ulasal ve bölgesel anlamda terdüsüz katkı sağlayacağına kimsenin kuşkusu olmasın biraşans verin bir sesverin yürüsün 1 0 Yanıtla

Advertisement