Ysk Başkanına Hemşehri Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ysk Başkanına Hemşehri Ziyareti

Ysk Başkanına Hemşehri Ziyareti

Balıkesir'in Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven'i makamında ziyaret etti.

25.02.2013 18:42

Balıkesir'in Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven'i makamında ziyaret etti.

Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Ramazan Kıymaz ve işadamı Mustafa Tavşanlı ile YSK Başkanı Sadi Güven'i ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını dilediler. Balıkesir Dursunbeyli olan YSK Başkanı Sadi Güven, hemşehrilerinin ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Hemşehrilerini Ankara'da görmekten memnun olduğunu kaydeden Sadi Güven ziyaretlerinden dolayı Başkan Yılmaz'a ve yanındakilere teşekkür etti. Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz, YSK Başkanı Sadi Güven'i devletin önemli bir mevkisinde başkan olarak görmekten memnuniyet duyduklarını belirterek, bu kutsal görevi layıkıyla yerine getireceğine gönülden inandıklarını söyledi. Yılmaz, Sadi Güven'e Dursunbey ilçesindeki hemşehrilerinin de selamını iletti. YSK Başkanı Sadi Güven, Balıkesir'deki tüm hemşehrilerine selamını gönderirken, hemşehrilerinin görevi süresince kendisinden dualarını eksik etmemelerini istedi. YSK başkanlığına üyelerin üçte ikisinin oyunu alarak başkan seçildiğini belirten Sadi Güven, YSK üyeleri ile birlikte millet iradesinin sandığa aktarılmasında önemli bir görev üstlendiklerini ifade etti. Sadi Güven, 6 yıl boyunca YSK Başkanlığı görevini sürdürecek. Güven, tüm siyasi partilere tarafsız bir göz ile baktıklarını, kuruldaki kararları kanunlara ve mevzuata uygun bir şekilde vereceklerini vurguladı. YSK Başkanı Sadi Güven, geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir araya geldiklerini, Başbakan ve Cumhurbaşkanının da bu kutsal görevde kendisine başarı dilediklerini sözlerine ekledi.

Yaklaşık iki saat süren ziyarette Balıkesir ve Dursunbey ilçesiyle ilgili konuların da ele alındığı, Belediye Başkanı Yılmaz'ın ilçe adına çeşitli girişimlerde bulunan Sadi Güven'e teşekkür ettiği bildirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ysk Başkanına Hemşehri Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement