Yunt-Der Başkanı Uymaz Yunus Emre'ye Talip - Son Dakika
Yerel

Yunt-Der Başkanı Uymaz Yunus Emre'ye Talip

Yunt-Der Başkanı Uymaz Yunus Emre\'ye Talip

Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Kültür, Spor ve Turizm Derneği (Yunt-Der) Başkanı Mustafa Uyumaz, AK Parti'den Yunus Emre Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

27.10.2013 16:53

Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Kültür, Spor ve Turizm Derneği (Yunt-Der) Başkanı Mustafa Uyumaz, AK Parti'den Yunus Emre Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Yunt-Der Başkanı Mustafa Uyumaz AK Parti'den Yunus Emre İlçesi Belediye Başkan aday adaylığını Öğretmenevi'nde düzenlenen törenle açıkladı. Törene AK Parti programa İl Başkanı Murat Baybatur, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çerçi, AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Zülfikar Gürcan ve partililer katıldı. Törende konuşan AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, seçim sürecinin önemli olduğunu belirterek, "30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler normal bir seçim değil. Bu seçimler AK Parti için ikinci 3 Kasım seçimleridir. İnşallah bu seçimde de güçlü bir şekilde yerelde iktidar olursak cumhurbaşkanlığı seçiminde ve genel seçimlere güçlü bir şekilde gireceğiz. 2023 hedefinde de bu seçimler çok önemli. Yunus emreden ve şehzadeden bir tane aday belirlenecek. Ama bu süreç içerisinde kim olursa aday bizler nefsimize hoş gelmeyebilir ama kim aday olursa bizim görevimiz o belirlenen adayın arkasında gece gündüz demeden çalışmaktır. Böyle yaparsak partimize güç veririz. Partimize güç verirsek Başbakanımıza güç veririz. Hep beraber tüm Türkiye'de AK Parti'nin bayrağını şanla şerefle dalgalandıracağız. Bizim vazifemiz bu. Biz üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

Baybatur'un Yunus Emre Belediye Başkan aday adaylığını açıklaya Mustafa Uyumaz kürsüye çıkarak, partililere konuşma yaptı. Aday adaylığına geçtiğimiz Pazartesi günü karar verdiğini dile getiren Uyumaz, kısa bir sürede içerisinde aday adaylığını öğrenerek kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti. Siyasete 1994 yılında girdiğini ifade eden Uyumaz, AK Parti'de kurucu merkez ilçe başkanlığı görevi yürüttüğünü dile getirerek, "Bunların dışında İl Başkan Yardımcılığı, İl Başkanlığı ve Milletvekilliği aday adaylığında bulundum. Ayrıca Fazilet Partisi'nde de kurucu olarak görevler yürüttüm" dedi. Aday adayı olmaya karar vermeden önce istişareler yaptığını anlatan Uyumaz, "Ekip arkadaşlarımızla birlikte gerekli istişareler yaparak aday adaylığımızı koyduk. Gönül ile yürekten, sevda ve hizmet aşkı ile bu göreve talip olduk. İl Başkanımızın söylediği gibi bir kızı on kişi ister bir kişi alır. Aday adayı arkadaşlarımızla birlikte kimseyi kırmadan birbirimizle yarışacağız ve birimiz kazanacak" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunt-Der Başkanı Uymaz Yunus Emre'ye Talip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement