Yunus Emre İlk ve Ortaokulu'ndan Dayanışma Yemeği - Son Dakika
Yerel

Yunus Emre İlk ve Ortaokulu'ndan Dayanışma Yemeği

Yunus Emre İlk ve Ortaokulu\'ndan Dayanışma Yemeği

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesindeki Yunus Emre İlk ve Orta Okulu, Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen dayanışma yemeği yoğun bir katılımla Akçay Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapıldı.

27.02.2014 15:34

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesindeki Yunus Emre İlk ve Orta Okulu, Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen dayanışma yemeği yoğun bir katılımla Akçay Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Yemeğe, Akçay Belediye Başkan Vekili Ahmet Elman, Güre Belediye Başkanı ve Edremit Belediye CHP Başkan Adayı Kamil Saka, AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak, mahalle muhtarları, davetliler ve öğrenci velilerinin katılımı ile coşkulu geçti. Açılış Konuşmasında Okul Müdürü Nahit Deniz, tüm katılanlara okul aile birliği adına teşekkür etti. Okula katkı da bulunanlara teşekkür plaketleri verildi. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, TUZKER Şirketi adına Ahmet Elman, İşadamı Ömer Özdenli, İşadamı Murat Delibaşoğlu, İşadamı Mustafa Değirmencioğlu, EGEM İnşaat, Hayırsever Perihan Köpüklü ve Hamiyet Şerefli'ye plaket takdim edildikten sonra Türk Halk Müziği Sanatçısı Fatih Özcan ve Sanatçı İlhan Altın türkü ve şarkıları ile misafirleri coşturdular. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunus Emre İlk ve Ortaokulu'ndan Dayanışma Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement