Yunus Emreli Muhtarlar'dan Baybatur'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yunus Emreli Muhtarlar'dan Baybatur'a Ziyaret

Yunus Emreli Muhtarlar\'dan Baybatur\'a Ziyaret

Manisa Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Arif Varol ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur'u makamına ziyaret ettiler.
Baybatur'u makamında ziyaret eden Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Arif Varol ve yönetim...

22.11.2013 17:19

Manisa Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Arif Varol ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur'u makamına ziyaret ettiler.

Baybatur'u makamında ziyaret eden Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Arif Varol ve yönetim kurulu üyeleri, yaklaşan yerel seçimler öncesi başarı temennisinde bulundular.

Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Arif Varol'un ziyareti sırasında AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel ve İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz'da Baybatur'un misafiri olarak bulunuyordu.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, muhtarlık görevinin bölgesinde yaşayan insanlar için çok önemli bir makam olduğunu belirterek, muhtarların mahalle ve köylerine hizmeti esas ve önemli kabul etmeleri gerektiğini hatırlatarak, mahalle ve köylerin ihtiyaçlarının tespiti konusunda hassas çalışma yapmalarını istedi. Baybatur; " Muhtarlar mahalle ve köylerine hizmeti ihmal etmemeli. Mahallesinde yaşayan insanların refah ve huzurunu temin etmeli. Sizler toplumun örnek kabul ettiği kişiler ve o makamları dolduran insanlarsınız. Mahalle ve köyünüzde yaşayan insanlara örnek olmalısınız. Biz AK Parti olarak yıllarca ihmal edilmiş muhtarlık makamını dolduran sizlerin haklarını vermek için çalışmalarda bulunduk ve haklarının verilmesini sağladık. Öncelikle yaptığınız görevde size verilen çok düşük ücretlerin daha iyi olmasını sağladık. Bu yalnızca bizim değil önceki hükümetlerinde göreviydi ancak bizden önceki hükümetler bunu göz ardı ettiler. Biz muhtarlık görevinin önemli ve hizmet kurumu olduğunun farkındayız. Muhtarlar milletimizin temsil noktasında çok önemli bir yer tutuyor. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunus Emreli Muhtarlar'dan Baybatur'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement