Yurtta Kış - Son Dakika
Yerel

Yurtta Kış

Kütahya'da, iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı il merkezinde 5, yüksek kesimlerde 15 santimetreye ulaştı.

10.01.2012 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da, iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı il merkezinde 5, yüksek kesimlerde 15 santimetreye ulaştı.

Alınan bilgiye göre, iki gündür aralıklarla etkili olan kar yağışı, il merkezi ve ilçelerde yaşamı olumsuz etkiledi.

Kar kalınlığının il merkezinde 5, yüksek kesimlerde 15 santimetreye ulaştığı, kapalı köy yolu bulunmadığı bildirildi. İl Özel İdaresi ekipleri, yağışın devam etmesi halinde bazı köy yollarının kapanabileceğini öngörerek, çalışma yürütüldü.

Kar yağışından dolayı oluşabilecek olumsuzluklara karşı il merkezinde belediye, Kütahya- Eskişehir, Kütahya-Afyonkarahisar ve Kütahya- Tavşanlı karayollarında ise Karayolları 145. Şube Şefliği ekiplerince önlem alındı.

Trafik ekipleri de şehirlerarası yollara çıkacak sürücüleri, yanlarında zincir, takoz ve çekme halatı bulundurmaları yönünde uyardı.

Bu arada, Simav ilçesinde son üç gündür etkili olan sağanak ve kar yağışı nedeniyle Muradınlar Mahallesi'nde bir marketin zemin katında su baskını oluştu. Simav Çayı üzerindeki betonarme köprü yıkılırken, çayın su seviyesinin yükselmesinden dolayı Gölköy ve Gümüşsu beldesindeki bazı etkili araziler zarar gördü.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yurtta Kış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement