Yüzeyi Buz Tutan Gölete Düşen Çocuğun Kaybolması - Son Dakika
Yerel

Yüzeyi Buz Tutan Gölete Düşen Çocuğun Kaybolması

Kütahya'nın Simav ilçesinde, yüzeyi buz tutan sulama göletine düşen 11 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu.

26.01.2012 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav ilçesinde, yüzeyi buz tutan sulama göletine düşen 11 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu.

Kınık Köyü İlköğretim Okulu öğrencisi Ömer Kadir Keskin'in (11), dün Efir köyü yakınındaki sulama göletine düşmesinin ardından Jandarma ve köylüler tarafından başlatılan arama çalışmaları, akşam geç saatlere kadar devam etti.

Sabah saatlerinde yeniden başlayan arama çalışmalarında, Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde görevli 4 dalgıç, gölette arama yaptı. Keskin'in cesedi, dalgıçlar tarafından sudan çıkarılarak, 112 Acil Servis ambulansıyla Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Fenalık geçiren Keskin'in annesine sağlık ekipleri, müdahale etti.

Cesedin çıkarılması için yürütülen çalışmayı, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, İl Jandarma Komutanı Albay Bektaş Arslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Akkaya, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Vedat Ateş ile köylüler de izledi.

Kınık Köyü İlköğretim Okulu 5'inci sınıf öğrencisi Ömer Kadir Keskin dün, arkadaşları Süleyman Sami Durmuş (13) ve Fahrettin Engin ile göletin buz tutan 5 metrelik bölümünde yürüyerek karşıya geçmek istemiş, buzun kırılması sonucu Keskin suya düşmüştü. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine jandarma ekipleri ve köylüler tarafından Keskin'in bulunması için çalışma başlatılmıştı.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yüzeyi Buz Tutan Gölete Düşen Çocuğun Kaybolması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement