Zabıta Müdürleri İstişare Toplantısı Ceylanpınar'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Zabıta Müdürleri İstişare Toplantısı Ceylanpınar'da Yapıldı

Zabıta Müdürleri İstişare Toplantısı Ceylanpınar\'da Yapıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Zabıta Daire Başkanlığını tarafından düzenlenen zabıta birimlerinin Mart ayı İstişare toplantısı Ceylanpınar’da yapıldı.

28.03.2016 17:51

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Zabıta Daire Başkanlığını tarafından düzenlenen zabıta birimlerinin Mart ayı İstişare toplantısı Ceylanpınar'da yapıldı.

Her ay bir ilçede gerçekleştirilmek üzere oy birliği ile karar verilen ve tüm il ve ilçelerin Zabıta Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen Mart ayı Zabıta Müdürleri İstişare toplantısı Ceylanpınar'da yapıldı. Tüm il ve ilçelerin katıldığı İstişare toplantısında Zabıtaların görev alanlarına giren konularla ilgili sorun ve sıkıntılar masaya yatırıldı. Birçok konuda fikir alışverişinde bulunulan toplantıda Zabıta Müdürleri görüş ve önerilerini sundu. Konuyla ilgili açıklama yapan Ceylanpınar Belediye Zabıta Müdürü Necati Özdemir, "Her ay düzenli olarak yaptığımız Zabıta Müdürleri istişare toplantısını bu ayki oturumu Ceylanpınar'da gerçekleştirildi. Toplantımızda zabıtanın görev alanına giren konular ele alındı. İl ve İlçelerden gelen Zabıta Müdürlerimiz ele alınan konularla ilgili görüş ve önerilerini dile getirdi. Yapmış olduğumuz toplantılar sorunların çözümünü hızlandırmaktadır" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zabıta Müdürleri İstişare Toplantısı Ceylanpınar'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement