Zabıta Müdürü Karabudak'tan Vefa Örneği - Son Dakika
Yerel

Zabıta Müdürü Karabudak'tan Vefa Örneği

ANKARA (İHA) – Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak, en yaşlı zabıta müdürü olan emekli Mehmet Üvez’i evinde ziyaret etti.

20.03.2015 11:04

ANKARA (İHA) – Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak, en yaşlı zabıta müdürü olan emekli Mehmet Üvez'i evinde ziyaret etti.

Yaşlılar Haftası nedeniyle beraberinde Çankaya, Mamak ve Sincan İlçe Zabıta Müdürleriyle birlikte 84 yaşındaki Mehmet Üvez'i evinde ziyaret eden Karabudak, "Siz bizim duayenlerimizdensiniz. Bu özel gününüzde yanınızda olmak istedik" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı olarak ilçe zabıta müdürleri ile birlikte Zabıta Koordinasyon Kurulu'nu kurduklarını anlatan Karabudak, "Biz ilçe zabıta müdürlerimizle birlikte beraber çalışıyoruz. Ankara'da kent yaşamını daha da güzelleştirmek için çaba gösteriyoruz. Büyüğümüz olarak sizi ziyaret etmek istedik. Bütün ilçe müdürlerinin gelmesi mümkün değildi. Buraya sadece komisyon başkanlarımız geldi" diye konuştu.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirterek teşekkür eden Üvez, "Başarının sırrı çok çalışmaktır. Mevzuata da tam hakim olacaksın. Eğer bunlara sahipsen o teşkilatta hem otoritersin hem de bulunduğun camiada saygıdeğersin" dedi.

Büyükşehir olmadan önce Ankara Belediyesi'nde 40 küsur yıl hizmet verdiğini ve Zabıta Müdürlüğü görevinde bulunduğunu belirten Üvez, hatıralarını anlattı.

Karabudak, Üvez'e çiçek vererek Yaşlılar Haftası'nı kutladı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zabıta Müdürü Karabudak'tan Vefa Örneği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement